Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav Putnicima,

ja sam ove godine resila da odem na rainbow gathering u Grcku. posto mi je prvi nisam upoznata bas mnogo sa celim okupljanjem,osim onoga sto sam cula pomalo...Ponajvise me interesuje da li neko od vas ide? Kako ste planirali? da li ima neki karavan iz Srbije? Ja i dve drugarice idemo pa su nam za sad jos sve opcije otvorene,mislile smo cak i stopom da odemo,sto da ne...pa eto to je to od mene...sta kazete, IDEMOOO?

Pozdravljam vas Irena  clap.gif' alt=':clap:'>

Ćao Irena, mene zanima za kada i gde je zakazano okupljanje? Budući da ću čitavog leta biti na putu teško da to mogu uklopiti, ali  u septembru planiram možda u pravcu Grčke, pa ako je skup tada....

:cry22: užas, a ja mogu tek u septembru, ali ne brini, naći će se neko. Pokušaj sa CS grupama, ima čak i nekoliko tih Rainbow grupa, pa se možeš povezati sa ljudima odavde koji nameravaju da idu. Ja poznajem nekoliko Novosaćana koji prate ta dešavanja, ali niko od njih nije na ovom forumu, što naravno ne znači da ti se ovde niko neće javiti, ali pošto znam da si na CS-u, probaj tamo. Samo ne danas, jer je nešto pukao sistem i ne može ništa da se otvori...
  • Author

Hvala Majo

pokusacu onda negde drugde ako se tu niko ne javi. videla sma tu na forumima ima svega pa reko da pokrenem temu :)

Ima jos u svakom slucaju vremena do tada :)

Pozdrav

Samo pročačkaj CS, ima nekoliko Rainbow grupa, a ja ću ti poslati imena surfera iz Novog Sada koji su nekada bili na Rainbow okupljanju, pa pokušaj sa njima, možda su zainteresovani da idu i u Grčku ovog leta.