Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima...  :)

Zanima me da li neko mozda hoce,ili ima u planu da ide na volonterski kamp u Meksiko, tacnije u Moreliju , grad oko 250 km od Meksiko Sitija....

Za dalje informacije ako neko bude pisao objasnicu vise..  :)

• Author

Jeste, tj. taj kamp postoji pa postoji, a ti mozes preko MIS illi preko Volonterskog centra Vojvodine, ili preko one organizacije gde se uclanis (i koja ima taj kamp,naravno,u ponudi)....

Postoje razliciti termini i razlicita mesta u Meksiku...Mene je privukla Morelija, jer bi se posle toga iskombinovalo par dana u Meksiko Sitiju ..  kraj jula -avgust..... ;)

• Author

Kamp traje od 24.7 do 9.8, znaci 16 dana ,s tim sto bih ja ostao jos jedno 4,5 ili vec koliko dana u M. Sitiju.

Evo link pa mozes da pogledas detaljan opis kampa http://www.mis.org.rs/vss/pages/sr/volonterski-program/kampovi/online-prijava/view_camp.php?id=3988

E sad, sto se tice karata do Meksika to jos treba da se pogleda, najeftinija tj. najbolja varijanta...

Inace sto se kampa tice ne treba da se placa extra fee (sto je dobro), radi se sa decom, sto je super.

:)

To nije lose,jedino sto karta moze da predstavlja problem.Kako ti planiras,avionom i brodom i jel znas mozda koja je cena? :)

• 3 weeks later...