Jump to content

Featured Replies

nemoj tako, sad ispada kao da ne ucestvujem  :cryy:  ;D

ja sam napisala kuda bi isla i kada, isto tako sam raspolozena i za dodavanje mesta i za menjanje marsute.

e sad tebe da pitam, ludi, ti si mislio da krene dosta nas. si mislio da se menjamo saputnika, ili ko je s kim krenuo, tako i da ostane?

i jos samo da predlozim,  sto mislim da bi bilo i pametno da uradimo, da se vidimo 2-3 puta pre nego sto krenemo, malo upoznamo...

Ja mislim da necemo ni moci nesto da se menjamo,jer kako mi se cini nece nas ici puno...nadam se da gresim ali mislim da ce biti tako :(

Eee ljudi posto vidim da se nista bitno ne desava i da nema novih ljudi koji bi hteli da putuju trebalo bi da polako pocnemo da se dogovaramo.Ja za sada imam jedno pitanje,koliko bi nam otprilike trebalo para za ovu nasu ekspedicju?  :)

ju pa gde nam je prasinar, i on se primirio nesto...

e nemam pojma, ja kontam da ce oko 300 biti sasvim ok za mesec-45 dana, ako i dalje vazi ono da se kampuje, putuje iskljucivo stopom, i trazi smestaj preko cs-a, eventualno uzme neki suvenircic i ne jede po restoranima od 5* :D 

ne znam koliko ste vi spremni da ostanete na tom putu, i to je veoma bitno

Ja bi ostao otprilike 30-40 dana.5 dana manje vise,nije nesto bitno. Treba svi sto pre da potvrdimo,valjda ce studenti znati uskoro oce li moci da idu ili ne :)

Ja bih mogao krenuti i krajem juna (mogu i kasnije), ali bih se morao vratiti do sredine avgusta jer imam ispitni rok tad otprilike. I ja sam kontao da sa 10 eura dnevno moze da se prezivi, tako da je to ok

Pozz ljudi!

Evo, i ja razmišljam da vam se priključim, za sad MOŽDA, i to: oko 15og jula ka Portugaliji.

Svi vaši navedeni uslovi mi vrlo odgovaraju.  :banana:

Vaša priča i dalje stoji?

PozZ!

To je ekstra,taman ce nas biti sestoro :) Sve i dalje stoji,samo cekamo da jos 2 potvrde i da se onda dogovorimo oko nekih bitnih stvari :)

• Author

Lepo ljudi...ja rekoh da vas ostavim malo i vi da se angazujete ;) salim se naravno...

Budzet od 10eura po danu za ovakav vid putovanja je dovoljan...tj.tako pokazuju iskustva...

Mislim da je ok da negde za 15.jun sazovemo jedan zbor i da tamo malo dublje zadjemo u citavu temu...ako se slazete?

• Author

Evo bicu slobodan da predlozim da mesto okupljanja bude Kalemegdan...negde u 18h kod spomenika...mislim da je bolje da smo u prirodi ;) a ako bude kise mozemo dan pred zbor da promenimo lokaciju...sta mislite?

Što se mene tiče, tog dana sam od pola 5 do 10 uveče vrlo zauzet. Ako može ranije tog dana, bilo bi super..

Meni isto odgovara od 15 jula u bilo kom smeru. ( posto izgleda da nema nikoga ko  bi isao i suprotnom pravcu )

Jedino  sto na ovo okupljanje ne mogu da dodjem jer sam od 14-26 na nekom drugom putovanju...

da li bi se mogli preko dana naci? jer ima nas, tj ja tacnije, koja bih stopom dosla i isto se tako i vratila, pa da bude u toku dana :)

pridruzio bih vam se samo ako ne nadjem nikoga da ide samnom u Tursku.Tako da me potencijalno možete racunati:-)

Wow odlicna ideja,  ;D

ja bih rado, to mi je neostvareni san, ali vec sam nesto drugo isplanirao za ovo leto. Da sam ranije naleteo na ovo...

Ali ko zna, mozda sl godine, ako postane tradicija :)

Inace, ako neko planira ka Solunu, Atini stopom i treba mu drustvo...  ;D