Jump to content

Featured Replies

Posted

Nisam nasla slicnu temu, nasla sem nesto o Barseloni, ali nista sto bi mi pomoglo...  :-\

Treba mi hitno odgovor kako najjeftinije do Barselone, moze i vozom i autobusom, ne mora avionom. Treba mi samo put, dobila sam stipendiju, ali put moram sama da platim.

Bila bih vam mnogo zahvalna na odgovorima.  :)

Pa mogla si da pitas u toj o Barseloni nemoras da pravis 1000 tema jer postaje forum jako nepregledan. Ovo hiljadu nemislim licno na tebe nego u zadnje vreme sve vise i viste tema nesto pa kako najjeftinije.

Ok ovako mozes:

BG-Temisvar        nesto malo manje od 10e

Temisvar-Milan    oko 30e

Milan-Barselona  ovo ti je oko 30e

il mozes bez presedanja ovako

BG-Budimpesta    15e

Budimpesta-Barselona  oko 70e

Nemoj samo molim te da otvoris sad Beograd- Temisvar - Kako najjeftinije? :P

Nemoj samo molim te da otvoris sad Beograd- Temisvar - Kako najjeftinije? :P

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1980.0

Da sumiram opcije (možda nisu najaktuelnije): busom/vozom preko Vršca; vozom preko Srpske Crnje i Žimbolije; kombijem Gea tursa; kolima uz pomoć drugara. O Gea tursu nemamo baš visoko mišljenje, al' verovatno će te dovesti do cilja (da li i na vreme, drugo je pitanje :) ).

Уз дужно поштовање, не разумем чему то акање, кад може културно авионом до Милана, па истом компанијом до Барселоне, у истом дану. http://www.easyjet.com

• Author

ozzy80, andrle, hvala puno  :)

Kako god okrenem, ne mogu da nadjem povoljno avionom bas za te datume koji mi trebaju.  :-\

Gledala sam svuda po netu za autobuski prevoz ili voz... Ne mogu da nadjem nigde ponude samo put do Barselone. Nasla sam turisticke aranzmane, ali nigde ne mogu samo put...  :-\

• 2 months later...
  • 1 year later...

Уз дужно поштовање, не разумем чему то акање, кад може културно авионом до Милана, па истом компанијом до Барселоне, у истом дану. http://www.easyjet.com

Dobar predlog.

Neka moja kalkulacija za kraj januara kad su najpovoljnije karte BG-Milano -Barselona 56+50€

A Temšvar - Barselona direkt bez popusta 62€ + naravno transport do Temišvara.

Najverovatnije će biti prva varijanta, taman obiđem i Milano.

Dobar predlog.

Neka moja kalkulacija za kraj januara kad su najpovoljnije karte BG-Milano -Barselona 56+50€

A Temšvar - Barselona direkt bez popusta 62€ + naravno transport do Temišvara.

Najverovatnije će biti prva varijanta, taman obiđem i Milano.

do skora to nije moglo, jer je poslednji avion za barsu poletao oko 7 uvece, pa nije moglo da se stigne, jer nas kasno slece iz bga..medjutim, vidim da su let milan -barsa pomerili za 7.45 po zimskom redu letenja..ali ni to nije bas neka vremenska razlika..nas slece u 18:05, znaci ima samo 1.40 min izmedju 2 leta...a treba proci italijansku carinu, podici stvari, otici na salter i cekirati se, mora 40 min. pre leta....znaci sat vremena ostaje da se sve odradi, a to je po meni malo...jer dovoljno da avion iz bga kasni 20-30 min pa da se ne stigne..a kasne stalno..ili da se duze ceka na prtljag, sto je na malpensi uobicajen problem...

pa dobro,rekoh eto prilike i Milano da obidjem

to da..jedino sto mora da se ostane preko noci,pa ujutru na avion za barsu..tako da to dosta skuplje ispadne, i vremenski duze..zato se preko temisvara ili budimpeste brze stize do barse ...a nocu bas i nema nesto da se obilazi po milanu, sem klubova :)..

ali ok