Jump to content

Featured Replies

Ja cu navesti top 5 u kojima sam ja bio..

1. Stokholm

2. Pariz

3. Barselona

4. Kopenhagen

5. Helsinki

Kao sto vecina rece, na noc ili dve ili tri.. tudji krevet dobro dodje :102:

Mnogo je lepse sacuvati pare za nesto drugo(hrana, pice, razne ulaznice) nego ih potrositi za hostel, hostel sam "koristio" samo u nuznosti tj. samo kada u nekom mestu nisam mogao da pronadjem "slobodan krevet"  :bag:

@Cruela

Merzouga

Gde je to?  :?

U Maroku, selo ispred peshcanih dina.

definitivno mesto sa najlepshim nijansama zute, braon i narandzaste boje koje se menjaju tokom dana

;D

Gotovo svi ste u top5 stavili Istanbul,znaci,treba ga obavezno posetiti,m? :)

... ali koliko mi se cini, nisi rekla gde nameravas da ides??

vec sam napomenuo na ovom sajtu u jednom drugom postu da planiram da idem sa devojkom u rumuniju na crno more (constanta) juna, idem autom tako da imam mesta za jos dvoje koji imaju sator i volje za put...

isla bih rado sa vama..ali moram da polazem prijemni za fax =)

ja sam planirala da obiđem nasu zemlju, makedoniju, bosnu....nadam se da cu preko HC da odem dalje...

Ep, ja sam planirao da ovog leta autostopom ( uglavnom ) obidjem jugozapadnu Srbiju ( Tara - Sopotnica i Kamena Gora ), a trenutno nemam drugare za taj ''poduhvat'', zapravo imam jednog ali se predomislja tako da on nije siguran.

Isao bih sredinom jula jer mi se tad zavrsava ispitni rock na faxu pa ako do tad upises fax i budes htela da ides, javi.. Naravno, ako nadjes jos neke drugare da idu pa da nas bude vise, bilo bi super  pijjj ..  i tako..

Pozzz :mah:

ja sredinom jula idem na exit..a onda na more...=(

a rado bih sa tobom..ti ne mozes krajem avgusta, ili septembar?

U ta dva meseca imam dva ispitna roka spojena tako da od sredine avgusta ( najverovatnije ) pa sve do oktobra ne mogu, zaista.. Mislim da bih najkasnije mogao pocetkom avgusta

• 2 weeks later...

1.Christchurch(New Zealand)

2.Queenstown(New Zealand)

3.London

4.Mexico City

5.Porto

Ljdui,ima li ovde zainteresovanih za putovanje trans-sibisrkom zeleznicom od Moskve do Vladivostoka.Put traje iz Moskve 9 dana,vozom u jednom pravcu..Iz Vladivostoka blizu je i Japan i Koreja ,mozda do KAmcatka...ne znam,tako neka blesava tura.??

sto se tice putovanja u grupi ili samostalno,tu je velika dilema...ja sam na Novom Zelandu npr.putovao sam...upoznao sa dosta ljudi,ali ipak sam u pojedinim trenucima osecao samocu i dosadu...mislim da ljudi koji su ovde imaju iste ciljeve i da tu ne bi bilo problema tipa natezanja ,hocemo ovde ili onde,jer ovde uglavnom svi imaju isti cilj...Problemi takve vreste nastaju sa nekim ciji je glavni cilj putovanja shoping,clubbing i ostalo...oni nece u prirodu,na jezero,u sumu,na livadu vec su samo orijentnisani na taj vid turizma,ako se uopste moze tako nazvati,a cilj svih nas ovdeje,bar ja tako  mislim,avantura,avantura i sto vise avanture...ne znam da li sam pomenuo rec avantura?:)

Mudro zboris dobri co'ece, avantura!  :grin:

Mozda jeste dosadno putovati sam, ali ima to i svojih prednosti verovatno, to mnogo bolje znaju ostali ppl ovde, jer ja sam se tek rodio kada su u pitanju putovanja van Srbije :)

• 1 month later...

Ljdui,ima li ovde zainteresovanih za putovanje trans-sibisrkom zeleznicom od Moskve do Vladivostoka.Put traje iz Moskve 9 dana,vozom u jednom pravcu..Iz Vladivostoka blizu je i Japan i Koreja ,mozda do KAmcatka...ne znam,tako neka blesava tura.??

Ne znam kako ovo sad izvukoh, ali mene interesuje ova varijanta, tj, i planirala sam nesto slicno, ali tek sledece godine.. Ako budes zainteresovan, i ako ne odes do tad..  :pivoooo:

Prosle godine je bio u trendu Istanbul, ove su, cini mi se, Sirija i Jordan, a sledece ce biti trans-sibirska. Ja htedoh ove godine da se uputim tamo ali cekam da naucim ruski malo  :roll: Sledeceg leta valjda mi nece umaci. Da umarsiram u pekinshko Olimpijsko selo i uzmem autogram od Ane Ivanovic  kiklop  lol::  flowers::

• 1 year later...