Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi, pomagajte! Prešao sam ceo forum u potrazi za ovom temom i nigde nisam našao konkretan odgovor, pa sam pokrenuo novu temu. Dakle, najjeftinije do Niša, bez autostopa?

Ja sam imao neku ideju sa vozom, ali hoću i vaše mišljenje da čujem?  :?

Najbolje je BUSom. Vozom mozda dodjes malo jeftinije ali ... ustvri vones. Vozom ces krenuti ali pitanje je da li ces i kad da stignes. Mnogo kasne.

Najjeftinije i najudobnije voz al zato najbrze bus pa ti vidi ako imas vremena slobodno idi vozom al uzmi brzi da se ne nerviras dok staje kod svake bandere.

Najbolje je BUSom. Vozom mozda dodjes malo jeftinije ali ... ustvri vones. Vozom ces krenuti ali pitanje je da li ces i kad da stignes. Mnogo kasne.

U poslednjih godinu-dve mnogo manje kasne jer su im raširili vozni red da bi bio realan, putnički oko 6 sati, a brzi 4 i po. Povratna za putnički 1254 din, za brzi 1414 din. Ako imaš manje od 26 i ideš tamo i nazad makar 2 puta mesečno isplati se uzeti Srbija flexipass za 1500 din, koji važi i za brzi i za putnički a možeš se sa flexipassom otići i vratiti 5 puta...

• Author

Ljudi hvala na informacijama! Interesuje me još samo da li srbija flexipass mogu da uzimaju i inostrani državljani? I koliko dana traje?  ;D

Ljudi hvala na informacijama! Interesuje me još samo da li srbija flexipass mogu da uzimaju i inostrani državljani? I koliko dana traje?  ;D

Svako ko je mladji od 26 moze, traje mesec dana  :)

Nemoze nikako da se produzi, da pravice ti problem jer ti je to nevazeca karta kad prodje mesec dana  ;)

• 4 weeks later...

Pozdrav , prvi put pišem ovdje ,ali već dugo pratim vaš rad i teme sa super informacijama..Ovako,nikako mi ni ide od ruke da se služim pretraživačem srpskih željeznica kad utipkam stanice ništa mi ne izbaci pa me zanima ako ko zna kad sve vlakovi iz Beograda idu za Niš i kolika je razika u cijeni za jedan smjer između vlaka i autobusa.Najviše bi mi odgovaralo kad bi bia neki vlak koji dolazi u Niš ujutro između 6 i 9..Tako da ne moram placat smjestaj u Beogradu i onda bi  iducega dana navecer nastavili iz Nisa za Skopje..Hvala puno na odgovorima.

Čiribimbaš, kad uđeš na sajt Železnice Srbije ideš prvo na PUTNIČKI SAOBRAĆAJ (umeniju levo),  a zatim na RED VOŽNJE. Onda popuniš od stanice (Beograd) do stanice (Niš), ukucaš datum i TRAŽI.

Skonta san da je do racunala ,nema neki program ..A daj mi recite jel zna koj jel se moze dobit popust sa euro 26 karticom?Imamo vise od 26 zato nam ne vrijede ostale kartice..Hvala..

Evo ti onda kopirani polasci

Lista vozova od stanice: BEOGRAD do stanice: NIŠ

Vremena kašnjenja nisu ažurirana u svakom momentu, molimo vas da se za detaljnije informacije obratite Call centru na 011 360 28 99

Voz Polazak iz BEOGRAD   Datum polaska  Dolazak u NIŠ Datum dolaska     Putuje

2901 03:00           15.07.2013         08:48       15.07.2013     05:48

2903 07:15           15.07.2013         13:03       15.07.2013     05:48

337         07:50                  15.07.2013         12:17       15.07.2013     04:27

2905 15:10           15.07.2013         21:19       15.07.2013     06:09

293         21:50           15.07.2013         02:16       16.07.2013     04:26

335  21:50           15.07.2013         02:16       16.07.2013     04:26

Karta ti je 784 dinara u jednom pravcu, ili 884 ako ides brzim vozom. Povratna karta bi ti bila 1254 ili 1414 dinara. Sa euro26 ne dobijas nikakav popust, ali mozda bi mogli da se svercujete i date kondukteru po 400 dinara. E sad, sto se tice vozova, najvise ti odgovaraju ili ovaj koji iz Beograda krece u 03:00, a stize u 08:48 ili ovaj koji krece u 21:50 i u Nis stize u 02:16.

Hvala drugovi.Laptop mi nema neki program pa mi zato nije tilo ,ali ovo drugo racunalo je u redu tako da san sve nasa..Ali ovo za konduktere mi je drago cut iako san cita na nekim temama da jednom forumasu nije kondukter tija uzet novac pa je mora uplatit i nadoplatu od 30 posto u vlaku..Ma uvik se moze izac pa cekat iduci..S ovim u 3 sata cemo iz Beograda da ne moramo placat nocenje..Provest dan u Nisu i onda navecer za Skopje iz NIsa u 2 16

Nemoj samo posle da ja budem kriv ako te kondukter odere. E da, kad dajete pare, nemojte pred svima vec izadjete na hodnik gde vas niko ne vidi, najbolje da jedan izadje kod vecea. Ako bude hteo da ti pise kartu, reci da ste usli na nekoj drugoj stanici koja je malo prometnija ili da nemas para ako je vec zapeo. I ako vas isterava, gledajte da to ne bude neka nedodjija gde cete da se dosadjujete do sledeceg voza. Ovi u putnickim vozovima su opusteniji, ovi u brzim znaju da zezaju sa tim kartama.

Ma ne brini se znan da se moze desit da nemam srece..Jel se ti kako u zadnje vrijeme svercas?a mislin da cemo kupit kartu ,a onda dat u Presevu kondukteru do Skopja..Odnosno kad prodemo granicu..Hvala na savjetima..

• 3 months later...

Svakako je voz najjefiniji sad cujem imaju i neke promocije gde ce biti povratne karte sa popustom od 40%...

Nisam čuo za to. Od kad to treba da važi?

Ljudi, pomagajte! Prešao sam ceo forum u potrazi za ovom temom i nigde nisam našao konkretan odgovor, pa sam pokrenuo novu temu. Dakle, najjeftinije do Niša, bez autostopa?

Ja sam imao neku ideju sa vozom, ali hoću i vaše mišljenje da čujem?  :?

bajsom brate.. :)