Jump to content

Featured Replies

bogme opake slicice...pridruzio bi se setnji, samo jos da vidim dal hoce neko od mojih drugara ali ja idem u svakom slucaju  :pivoooo:

Spoiler alert! Neću da gledam fotografije kad već idem oči time da uposlim :). puntere, ili kako se već zoveš, idemo vozom u 9:10 u petak, skupljamo se, dakle, oko 10 do 9 ispred železničke, neće nas biti puno, ali ćeš nas lako prepoznati. Ako ti treba osiguranje, javi se na pm sa brojem telefona, imenom i krvnom grupom.

Takođe, tek sutra ćemo znati koliko i da li uopšte ima mesta u planinarskom domu. Prednost imaju ranoranioci.

Opet ja, beogradocentrična. Mislim da je sve već sažvakano na temi (noćni voz, jutarnji voz, Inđija, Novi Sad i truć truć bla), ali ako te nešto dodatno zanima, pitaj.

Na kraju niko ne ide jutarnjim. Ko misli da uskoči bez javljanja meni ili Old School-u, ide na sopstvenu odgovornost.

Takva tura naisla..ko je lud da ide praznim vozom,idemo u guzvuuuu  :banana: :banana: :banana:

Ozbiljno,jel neko razmisljao (pogotovo gosn.shofershajbna),da zauzme u NS-u kupe,ponese lanac i katanac,i ne da nikome osim nas da ulazi :)

Taman nas toliko i ima za 1 kupe :D

Upravo smo dobili vest da ce nam ipak trebati satori, onaj lik iz doma je rekao da tamo nema mesta. Onaj ko bas ne zeli da spava u satoru moze da potrazi smestaj u okolnim kucama, ali vecina nas ce spavati u satorima. Takodje ima viska mesta u satorima, pa ako neko nema sator to nije problem.

:)

Au,obradovali ste nas,hehe,ima nas sto ne sto nemamo sator,nego ni vrecu.. :-D

Sad moram ili pronaci vrecu,ili smertaj,sta ce po vama biti lakse? :-)

Ako nešto saznamo za smeštaj, javićemo na temi, ali smo se svi mi pomirili sa sudbinom, i nosimo šatore. Možeš ili da kupiš jeftinu vreću u nekom mega-marketu (valjda su do 1000 dinara), ili da čekaš info (jedna cura iz Užica se trenutno time bavi). Pošto se ne raspitujem ja, ništa ne garantujem.

I odluči ponešto sam :), nismo se ni mi naučeni rodili.

Ma salim se,nije problem vreca,kupicu najeftiniju,vec mi glupo u tudjem  :kamp: spavati. Opusteno,bitan je provod i obilazak,a za spavanje..koga briga,ne moram ni spavati  ;D

Hvala svima za trud!

Sačekaj par sati sa kupovinom, možda se nađe vreća za tebe. I nema šta da ti bude glupo, mi koji imamo šator, nećemo se valjda sami u istom baškariti, a neko na zemlji da spava.

Sta uradismo pitas?

Evo ti slikovitog odgovora...(neki su jos uvek tamo...)..a neki su bili dovoljno hrabri i da se okupaju na ledenom vodopadu..svaka cast!

15062013221.jpg

15062013230.jpg

15062013234.jpg

15062013244.jpg

15062013266.jpg

15062013274.jpg

15062013276.jpg

15062013299.jpg

16062013319.jpg

16062013324.jpg

Aaa, pa lepo :)

Vidim da i dalje nije popravljena ona greda na mostiću.

A vidim i da vas je vreme poslužilo!

Super :D

• Author

Bilo je fenomenalno! Ostatak ekipe se upravo vratio, tako da ne brinete. :) Moje fotke na dropboxu uskoro.

I ja ću se priključiti hvalama :). Divne li zemlje. Sopotnica, kanjon Mileševke (tj, khm, pola*), pa i samo Prijepolje. Iznenađujuće lepo.

Deder, ljudi sa fotoaparatima, telefonima, sokoćalima sličnim, delite šta imate.

*reku. pređite reku kad ne znate gde dalje. reku pređite!