Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima  , zamolio bih vas za jedan savet informaciju u vezi kupovine  avio katre  BGD-KELN  .Hteo bih da kupim kartu za sestru preko Germanwingsa i interesuje me sledece: da li mora karta da se kupi iskljucivo  putem neta Internet bankiranje kreditnom karticom  ili postoji  agencija  u Beogradu gde moze da se kupi na licu mesta??Na sajtu Gwingsa, kad se ispunjava formular  i pise vlasnik i adresa kreditne kartice , da li da unesem moje podatke ili  sestre ??  Jer ja zelim da kupim i platim  na njeno ime .

Pozdrav i hvala na svakom odgovoru

ZELJKO :)

Pises tebe kao vlasnika kreditne kartice a nju kao ime putnika! Medjutim sve je to nevazno, oni ce ti na mail poslati potvrdu o kupovini i registracioni kod i sa time ce ona podici kartu. Ako napises njeno ime kao putnika dovoljan je samo pasos! Ne znam da li karta moze da se kupi samo preko interneta ali mislim da je to SAMO dovoljno ... najlakse i najlepse je kupovati od kuce!

• Author

hvala kika na odgovoru.  nemam  iskustva  sa GW,  prvi put koristim njihove usluge pa rekoh,  bolje da malo pitam ljude sa foruma koji sigurno imaju iskustva

ZELJKO :mah:

Pa nemam ni ja ... nemam kreditnu karticu pa mi drugi kupuju karte ... ali kupujemo ih na taj nacin sto pisemo njihove generalije za vlasnika kartice a moje za putnika! :) Pozdrav i nadam se da ce tvoja sestra da se lepo provede u prelepom Kelnu!

Da, najbitnije je da u ime putnika stavis sestrino ime, a ostalo nije toliko bitno.

Kod mene je obratna situacija, kupujem karte sestrinom karticom :)

Inace, sa Germanwingsom imam odlicna iskustva.

putovala sam sa njim adva puta i super su avioni! karte sam kupovala netom i kao sto su ti rekli kika i marko bitno je samo ime putnika i confirmation code. sigurna sam da su od skora poceli prodaju svojih karata u nekoj od nasih agencija ali da me ubijes ne mogu da se setim u kojoj. u svakom slucaju net je skroz ok. pozz

• Author

Hvala, Irena, na odgovoru. Evo danas kupujem kartu, pa se nadam da ce sve biti OK.

Pozdrav i hvala svima na odgovorima.

Zeljko iz Diusburga

Evo ja kupih danas kartu BGD-Stutgart za 1€, ukupno sa porezima 37€.

Beogradski aerodrom ima ubedljivo najvecu taksu u Evropi ako ne i sire...