Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi forumaši,

Potrebna mi je informacija kako najjeftinije doći do Podgorice i Bara, po mogućnosti vozom? Vidio sam da je redovna povratna karta do Bara 45€ što je za mene besmislena cifra. Kakve su varijante sa kupovinom karata kroz Srbiju, pa kroz Crnu Goru odvojeno? Koje su cijene sa Srb+ karticom?

Da li ću morati platiti doplatu u Crnoj Gori ili da presjednem u Bijelom Polju na neki lokalni voz?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.  :pivoooo:

Ako hoces legalno i nemas 26 godina, kupi srbijafleksipas kartu koja kosta 1000 ili 1500 dinara. Vazi 30 dana i za to vreme mozes da je koristis 10 dana po izboru u vozovima u Srbiji. E od granice nemam pojma, daj koji evro kondukteru i to je to. Mislim da je ovo najjeftinija varijanta

Ako hoces legalno i nemas 26 godina, kupi srbijafleksipas kartu koja kosta 1000 ili 1500 dinara. Vazi 30 dana i za to vreme mozes da je koristis 10 dana po izboru u vozovima u Srbiji. E od granice nemam pojma, daj koji evro kondukteru i to je to. Mislim da je ovo najjeftinija varijanta

Ja takodje preporucujem Srbija flaksipas. Samo nemoj davati kondukteru ni dinara. On ce to naravno traziti i prosipati ti neku laz kako ta karta vazo samo do Prijepolja, sto nije istina. Mozda bude pretio policijom, SAJ-em i ko zna cim i naravno omiljenim izbacivanjem iz voza, ali ne daj mu ni dinara. Na kraju pravda ce pobediti, kao i u mom slucaju prosle godine :)

Od Bijelog Polja do Sutomora karta kosta oko 7 eura, imas vremena da u Bijelom Polju izadjes iz voza i kupis je posto voz ovde stoji neko vreme zbog granice. U Crnoj Gori dogovor sa kondukterom veoma radi posao.

• 2 weeks later...

Ako neces bas puno da se cimas, posto u dnevnom vozu kroz Srbiju cesto znaju biti kontrole, i od bg je jedan, a u Uzicama ulazi drugi kondukter, kupi kartu od BG do Priboja za 940 dinara, a u CG, daj kondukteru 3 e, jer u CG to ide jos lakse neho u Srbiji, jer i ne postoji nikakva kontrola, bar je ja nikad nisam vidio, a cesto sam isao tim vozom, i to je to.

• 9 months later...

Da li neko zna da li ova ponuda Bar Specijala koja važi van sezone (tj. sada) od 10€ po pravcu za sedenje može da se iskoristi u noćnom vozu? Pošto piše za noćni ponuda sa ležajem od 15€ a na CG sajtu spominju da je ova od 10€ za dnevni voz, dok na sajtu Železnica Srbije ne piše ništa.

Msm, da li postoji tamo mesto za sedenje ili su sve spavaća kola? A ako jesu, i ako mi na šalteru ne prodaju kartu za sedenje, tj. uletim sa flexipassom i odlučim da stojim do CG, da li će biti problema? Išao sam tom varijantom sa flexipassom i stojanjem više od nekoliko puta, ali sve je to bilo tokom letnje sezone, pa me zanima da li su i sada pravila igre ista :D

Uvek ima vagona za sedenje. A bolja varijanta ti je srbija flexi 1500 din do PP i onda i Bijelog Polja do nekle 4 evra. Ostane ti posle 8 dana Srbija flexi. Kontam da imas manje od 26 godina cim pominjes balkan f.