Jump to content

Featured Replies

Posted

Nalazim se u Marakechu,sutra bih trebao u Essouiru,ali zbog putovanja sa trudnom zenom,opcija autobus otpada,pa sam mislio da idemo u Rabat,ali nikako ne mogu da nadje neki hostel,da li neko zna neki smestaj u Rabatu..

Hvala

Dalibore, kada budeš u Rabatu, da li bi mogao da odeš do konzulata Mauritanije i Senegala, da pitaš mogu li Srbi tamo da dobiju vizu i šta je potrebno? Svuda na netu piše da svi tamo lako dobijaju vize, međutim tako je pisalo i za etiopsku vizu u Kartumu, pa smo se nasankali - to što drugi lako dobijaju vizu negde ne znači da možemo i mi  :(

• 4 weeks later...

Pogazih reč. :) Bio sam samo jedno popodne u Rabatu i stvarno nisam stigao da odem do ambasada. A pitanje i kako bi radili, jer je taj dan počeo Ramadan, pa ništa živo nije radilo...

• 5 months later...

Što se tiče smeštaja u Marakešu, pogledajte reference na mom CS profilu:

http://www.couchsurfing.org/people/krcadinac

U Rabatu nismo uspeli da nađemo CS domaćina, ali smo našli vrlo jeftin (noćenje je nekoliko evra) hotel u jednoj od bočnih ulica medine, starog grada blizu centra.

Što se tiče vize za Mauritaniju, dobija se u Rabatu, jednostavno, već sledećeg dana od predaje zahteva. Mislim da košta 30 evra.