Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, upoznao sam zenu (Kubanku) u avionu i ona ocajnicki trazi gde moze u Evropu bez vize i moze li..? Neka zemlja koja se granici sa Srbijom...? I kako je najlakse da ona izvadi vizu za Rumuniju npr...

Hvala svima, pozdrav!

• Author

Mora da napravi prelaz u EU da bi dobila neke papire za kucu... Neki nesporazum sa muzem...

mozda proba tranzitnu bugarsku, ako joj se to vazi. ne znam kako je za Kubance, ali nama je bilo dovoljno, ond kad su nam trebale vize, da pokazemo tursku vizu , ali sad je to koplikacija, a u svakom slucaju ako dolazi iz Kube morace svakako da sleti u neku od zemalja EU tako da mora imati sengen vizu

mozda proba tranzitnu bugarsku, ako joj se to vazi. ne znam kako je za Kubance, ali nama je bilo dovoljno, ond kad su nam trebale vize, da pokazemo tursku vizu , ali sad je to koplikacija, a u svakom slucaju ako dolazi iz Kube morace svakako da sleti u neku od zemalja EU tako da mora imati sengen vizu

svasta, sto bi morala??mozda je let direkt do moskve npr..a i ako ostaje u bescarinskoj zoni, mislim da joj u shengenskim zemljama ne treba viza

najlakse joj je da trazi za kipar...

• 1 month later...