Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari

Pomagajte  :)

Imate li neku preporuku za sto povoljniji let do Mauricijusa? Ja pronadjoh jedino preko Condora, ali i za njega treba da se izdvoji nesto preko soma evra  :x Ranije kada sam gledala umele su da budu i po 800 jura, no to je bilo pre vise od godinu dana, izgleda da su sada poskupeli...ako znate nesto (ili smislite  ;)) javite...

'fala mnogo!  :party:

Pogledaj kakve su cene za letove iz Francuske, prvenstveno Pariza. Pre nekoliko godina kad sam nesto ceprkao, znam da je odande bilo povoljnije.

:) Oktobar, prva polovina...a iz Milana kojom kompanijom?

Emiratima. Za prvu polovinu Oktobra, iz Rima 765eur. Kao polazak biraj 01.10. a povratak od 12-16og i od 21-31 (mozda postoji neki datum kao izuzetak). Link

Nadjoh malo jeftiniju kombinaciju. Ali ukljucuje Wizz ... pa ako nosis vise prtljaga, moze biti problem :)

Ali je zato iz BG-a.

Ceo Oktobar, sa Stockholm Arlanda aerodroma do Mauritiusa su povratni letovi 705EUR. (ovo je cena kod Emirata na danasnji dan 06.07.2013).

A za odredjene datume, recimo 02-15/18/21/24.10 iz BG-a do Stockholm Skavsta, povratni let je svega 50EUR.

Ukoliko se dobro iskombinujes mozes doci do Mauricijusa iz BG-a za manje od 800EUR :)

• Author

Hvala puno!  :mrgreen:

Super su preko Emirta cene, nego jedini smor sto se ceka dugo na aeroromu U Dubaiu - bude i po 11 i kusur sati, a mi letimo na svega 10 dana...ima i manji broj sati u trnzitu, ali je cena znatno visa...plus treba preko Dubaja i tranzit viza, a i ona nije jeftina...nista, iskalkulisacu se  :party: