Jump to content

Featured Replies

Kakva legenda nad legendama!!!!

Ucho Care... clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'> :clap: :bang: :bang:

Pa zar nikom da se ne javi breee....

Da nije smesno bilo bi tragicno...

No, Bogu hvala pa je ziv i zdrav, sve ostalo odlazi u legendu i bice prepricavano...

Pozdrav svima!!!!

Trenutna verzija glasi - Uča je krenuo na vrh, i na pola puta do Midžora se setio da treba da cepa drva u nekom selu sutradan, pa je skrenuo sa puta i požurio odmah da stigne. (savestan čovek, mora se priznati). Do sela je stigao, i tamo je cepao drva, a onda je otišao u neko drugo selo da cepa drva. U međuvremenu je tražio šumski med, i to je jeo poslednja tri dana. Zatim je, nogu pred nogu, došao svojoj kući, na šta je utrošio ovih par poslednjih dana...

Za sutra je, čini mi se, dogovoren i helikopter koji bi trebalo da ga traži i sve tako.

....  :bag:

Ne samo helikopter nego i zandarmerci, gorska sluzba i njegova porodica kao i mi njegovi bivsi  drugari :psuje: sa privatno organizovanim profesionalcima koji najbolje poznaju planinu. Plan je bio da se podelimo po reone i da detaljno procesljamo planinu u naredna dva dana. I sve to bi bilo super da Ucha nije pozvao telefonom i pokvario nam skroz organizaciju.

Hvala svima na ovom forumu na trudu a takodje bi hteo javno da pohvalim gorsku sluzbu koji iako su bili rekreativno dosli na Midzor pomogli su nam prvi dan u potrazi i ostavili nam hranu za neredni dan. Takodje domar je bio skroz korektan i dao nam besplatan smestaj u sobi sa policijom za razliku od policije koja je po ceo dan vodila neku papirologiju i 3 puta nam uzimala podatke i prstom nije mrdnula.

meni uopste nije jasno kako je covek uopste imao snage za sve to?!?! on je jos preko dana, ljudi moji, bio pijan kao nenormalan! sedela sam s njim uvece pre nego sam legla, pevali smo "oj, moravo"

mislila sam da ce se obeznaniti od toliko alkohola.

dobro je da se ovako zavrsilo......uf

Учо мајсторе КПС је уз тебе! :grin:

Хахах, не могу престати да се смејем, ал' морам признати да ми је лакнуло. :party:

I meni bilo smesno kad sam cuo kako se zavrsilo, al kad sam pomisio na one ljude koji su ga trazili, i koji su verovatno mislili da su ga pojeli medvedi, vukovi, ili ko zna sta... ne znam,  neozbiljno mi je to...

:mrgreen:

Ma kakav med, glavni recept za to preživljavanje je pasulj+kobasica+rakija+rum  :pij:

Kakav lik!

Ne mogu da verujem sta ljudima sve pada na glavu (da ne kazem pamet posto je njeno postojanje u nekim slucajevima vrlo diskutabilno). Eeeej peske za Nis  :bang:

Mada znate sta kazu: "Ima ih raznih" :)

stvarno nemam rechi. drago mi je da je covek ziv, ali tolika neodgovornost...  :psuje:

Zoran Milovanovic  Uca se vratio,kao i uvek

jedna ispravka na zakov i  nemanjin izvestaj:Uca se vratio u ponedeljak,a u utorak je morao da poseti svoje pchele pa nije stigao da se javi nikome..........

u telefonskom razgovoru mi je rekao da nije bilo razloga za brigu imao je neki posao da zavrsi..........

svaka cast Aleksi,Cveletu,Nemanji,Zaretu koji su ostali na planini da traze ucu

zahvalnost Ziki iz Zajecara koji je bio spreman da podje sa nama kada je trebalo da se nocas vratimo na planinu sa vec pomenutim ljudima

Marku koji je vodio GSS ...

Neki su se odmah ogradili da Uca nije bio Prijavljen-glupost

vi ste imali javni poziv na ucesce u akciji,znaci mogao je da dodje ko hoce

da se kojim slucajem Uci nesto desilo organizator akcije i vodja puta bi na*****i zbog lose organizacije i jos trista cuda

za te prekrsaje se odgovara krivicno i predvidjene su i kazne zatvora..............

pa razmislite kako ce te akciju organizovati drugi put

Ma...posto smo zare milan cvele i ja poslednji dan rizikovali svoje zivote boraveci na planini bez noza, a uca stigao kuci nepovredjen, ja razmisljam da bi bilo posteno da mu polomimo jednu nogu  :3some:...

Meni više nije jasno koja verzija priče je tačna, jer sam ih čula nekoliko, ali na kraju krajeva to je manje bitno, bitno je da je čovek dobro. A njemu na čast što je tako ležerno izazvao pometnju kod toliko ljudi.

Što se mene tiče, ovaj slučaj je zaključen, a za naredno okupljanje pravila će biti malo drugačija, kako bismo sprečili da se ovakav incident ponovi.

@putnik

Znajuci sve to mi nigde nismo pominjali KPS rekli smo policiji da smo se drugarski okupili i dosli bez ikakve posebne organizacije i vodju puta.

@djora

Od pasulja nije bilo nista jer nam se kuvari zapili i pozaspali, a pasulj se skroz isusio a kobasice jedva da smo probali tako da recept za prezivljavanje u planini ostaje samo rakija+rum :hihi:

@rayuela

Tvoja prica je najtacnija i postace zvanicna :spot:

Ljudi pa ovo je Srbija, ej...nakon svega i srecom takvog zavrsetka mislim da bi najbolje bilo da Uca napise putopis :lol::-o

Neki su se odmah ogradili da Uca nije bio Prijavljen-glupost

vi ste imali javni poziv na ucesce u akciji,znaci mogao je da dodje ko hoce

da se kojim slucajem Uci nesto desilo organizator akcije i vodja puta bi NAJEBALI zbog lose organizacije i jos trista cuda

za te prekrsaje se odgovara krivicno i predvidjene su i kazne zatvora..............

pa razmislite kako ce te akciju organizovati drugi put

Pa i nije bio prijavljen. I jeste poziv bio javni ali uz prijavu na nasem sajtu! Forum nisi pratio a i nisi citao info na sajtu zato nije u redu da nekog okrivljujes. Organizacija je bila odlicna i mi smo bili odgovorni za one koji su sa nama dosli na planinu, a to znaci oni koji su isli kombijem i busom. Za to sto se covek od 50+ godina ponasa detinjasto mi nismo krivi. Zbog takvih je i bilo planirano prijavljivanje da bi imali tacnu listu ljudi koji dolaze! Ajde ti mene ubedi da je taj Uca dosao sa nama? I u organizaciji ST-a? Pa na planini je bilo jos bar 50 ljudi u tom trenutku koji su dosli u sopstvenoj reziji! Najlakse je za sve kriviti druge! Sledeci put kad idete na planinu nemojte da vodite tako neodgovorne osobe, pa vam organizacija nece biti kriva!

Jelena lepo kaze, da bi se iskupio Ucha je duzan da napishe putopis o usponu i svojoj avanturi...!!! Sad je umoran verovatno od puteshestvija pa neka sedi i neka kucka :comp:

Pozdrav svima i molim Vas nemojte se napadati i optuzivati... samo, nauchimo neshto iz svega!!!

Pozdrav josh jedared!!! :pivoooo:

• Author

sve je dobro sto se dobro svrshi!

covek je pronadjen ziv zdrav.

neke od nas je nasmejao, neke razbesneo ali sta da se radi...

tema je zakljucana

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.