Jump to content

Featured Replies

Posted

Michael Palin - ne znam da li ste culi za ovog coveka(?), obisao je skoro sve sto se na ovoj nasoj planeti posetiti moze.

http://www.palinstravels.co.uk/index.php

Postoje i tv emisije o njegovim putovanjima. Trenutno je na proputovanju i snimanju novih epizoda po Istocnij Evropi.

Od Pola do Pola, put oko sveta za 80 dana su samo neki od njegovih putesestvija..

On 5/16/2007 at 8:17 PM, danilokorac said:

Michael Palin - ne znam da li ste culi za ovog coveka(?)

Cuj culi,  pa covek je Pajtonovac  klanj::

Inace, ta emisija koju si pomenuo bila je pustana cak i kod nas, mislim na RTS 2... nisam siguran gde, ali se secam dobro emisije...

:mrgreen:

Слажем се за хумор. Чак сам у возу имитирао silly walk.  ::crazy:

Питање: Где наћи емисије?

njegove emisije iz bivshe Jugoslavije bice premijerno pushtane na BBC Prime pochevshi od oktobra ove godine! ja jedva chekam.  :wink:

e da, procitao sam negde da je u Hercegovini isao da razminira neku livadu, a u Beogradu je imao ko da ga vodi kroz grad - Rambo Amadeus licno!  ;D

• Author

Chivitli majstore  :LOLLL:klanj::

Trazio sam po netu, i.. nasao par emisija. Ali sve je bilo preko od 4 - 7GB, pa nisam bio bas zainteresovan za d/l.

Doduse to su cei serijali o njegovim putovanjima.

Ako je neko voljan da skida emisije, prosledicu linkove.. flowers::

imam ja pole to pole na dvd-ovima, mislim da je 2 diska, ali provericu kad dodjem kuci...

enivej, ako ste zainteresovani, i ne smeta vam nedostatak titla, i u beogradu ste, i nemate moralnih dilema oko piratovanja :P moze da se iskopira :)

btw, jutros sam video da se pojavio 80 days na torrentima, pa ce i to verovatno biti uskoro :wink: