Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozz svima,

Nashao sam samo jednu temu u kojoj se pominje: vozom do Budimpeste pa ryanairom za 45e do madrida.

E sad koliko sam cuo da su wizzair i ryanair loshe osigurane kompanije i da je bolje naci neku ozbiljniju kompaniju.Ne znam da li te to tacno pa zato pravi topic da vidim shta vi mislite i kako je najbolje i najpovoljnije stici do Madrida.

Hvala u napred!

E sad koliko sam cuo da su wizzair i ryanair loshe osigurane kompanije i da je bolje naci neku ozbiljniju kompaniju.

:shockkk:  :LOLLL:shtrumpf  ::crazy:  :o

Ako ti se sruši avion i pogineš, mislim da ćeš najbolju kompenzaciju dobiti kod Lufthanze.

• Author

E sad koliko sam cuo da su wizzair i ryanair loshe osigurane kompanije i da je bolje naci neku ozbiljniju kompaniju.

:shockkk:  :LOLLL:shtrumpf  ::crazy:  :o

Ako ti se sruši avion i pogineš, mislim da ćeš najbolju kompenzaciju dobiti kod Lufthanze.

:shockkk: :shockkk: :shockkk: :shockkk: :shockkk:

Pa poenta i jeste biti shto sigurniji.A nadam se da mozesh sam da zakljucish da su neuporedivo sigurniji avioni oni koji su osiguraniji.... :LOLLL:

Šta znači loše osigurane kompanije? Odlične su oni kompanije, avioni su uglavnom novi, a ako ti treba dodatno osiguranje u slučaju kašnjenja leta i slično, uvek možeš posebno da ga dokupiš. To što neko priča da je bolje ići sa "ozbiljnim" kompanijama je glupost - ove kompanije su sasvim ozbiljne.

• Author

Šta znači loše osigurane kompanije? Odlične su oni kompanije, avioni su uglavnom novi, a ako ti treba dodatno osiguranje u slučaju kašnjenja leta i slično, uvek možeš posebno da ga dokupiš. To što neko priča da je bolje ići sa "ozbiljnim" kompanijama je glupost - ove kompanije su sasvim ozbiljne.

Hvala! Prilicno sam nov, samo sam jednom leteo avionom i to pre 15 godina.Drugar mi je rekao da izbegavam kompanije poput wizzair i ryanair pa sam zato doshao da pitam za misljenje. Sad se vec osecam opushtenije :)

Ma ne veruj dušmanima. Put pod noge i pravac Madrid!

Još ćeš i da svratiš do Budimpešte. Možeš da se ušikaš i flertuješ sa Mađaricama po metrou.

To je pravi način putovanja, mislim.

Nije poenta stići... nego se ušikati negde usput!

Ja planiram početkom Septembra da idem do Madrida, i gledao sam mnogo varijanti, iz Beograda, Pešte, Temišvara i ispala me ne najpovoljnija varijanta:

Beograd - Milano  26€.  (easyjat)

Milano - Madrid 27€.      (ryanair)

Madrid - Milano 26€.        (easyjat)

Milano - Beograd 37€.      (ryanair)

• Author

Ma ne veruj dušmanima. Put pod noge i pravac Madrid!

Još ćeš i da svratiš do Budimpešte. Možeš da se ušikaš i flertuješ sa Mađaricama po metrou.

To je pravi način putovanja, mislim.

Nije poenta stići... nego se ušikati negde usput!

Hahaha:) To, pravac Madrid! :)

• Author

Ja planiram početkom Septembra da idem do Madrida, i gledao sam mnogo varijanti, iz Beograda, Pešte, Temišvara i ispala me ne najpovoljnija varijanta:

Beograd - Milano  26€.   (easyjat)

Milano - Madrid 27€.       (ryanair)

E bash ti hvala!Ovo mi dosta znachi! A reci mi jel mora dosta ranije da se rezervishe karta preko easyjeta i ryanaira, ima li cesto karata na raspolaganju i jel to cena sa sve aerodromskim taksama? I nema povratna karta u ovoj varijanti?Zato shto vidim da miksujesh u odlasku i povratku kompanije?

Kod wizza, ryana, easyjeta nema rezervacije, kartu kupujes odmah, kad nadjes cijenu koja ti odgovara. Ako ti te cijene odgovaraju - kupuj, ne vjerujem da ces naci nesto jeftinije. Aerodromske takse su ukljucene. Nema popusta na povratne karte, pa samim time ni povratnih karata, nego kupujes dvije jednosmjerne. Kombinacije sa razlicitim aviokompanijama jeste da bi se proslo sto jeftinije. Uglavnom, otvori stranice te dvije kompanije pa kombinuj.

• Author

Kod wizza, ryana, easyjeta nema rezervacije, kartu kupujes odmah, kad nadjes cijenu koja ti odgovara. Ako ti te cijene odgovaraju - kupuj, ne vjerujem da ces naci nesto jeftinije. Aerodromske takse su ukljucene. Nema popusta na povratne karte, pa samim time ni povratnih karata, nego kupujes dvije jednosmjerne. Kombinacije sa razlicitim aviokompanijama jeste da bi se proslo sto jeftinije. Uglavnom, otvori stranice te dvije kompanije pa kombinuj.

Ok. Tako cu onda. Hvala puno!

• Author

Beograd - Milano  26€.   (easyjat)

Milano - Madrid 27€.       (ryanair)

E da i htedoh da te pitam.Za koji si datum u septembru trazio poshto ne mogu nigde da nadjem da se isti dan krece iz Beograd i Milana za 26, odnosno 27e.Nashao sam za 27 iz Milana negde oko 3.-4. septembra ali u to vreme ne mogu da nadjem tako povoljno iz Begorada preko easyjeta:(...najjeftinije u tom periodu je oko 55e,ne mogu da nadjem to od 26 :(

Hvala u napred!

• Author

Takodje mi deluje da je nemoguce isti dan postici da se krene iz beograda za Milano i iz Milana za Madrid u kombinaciji easyjet+ryanair zato shto iz Bgda krece oko 15:45 a iz Milana oko 09:00 :(

Evo konkretnog predloga, ako je septembar u pitanju :?

10/09 Wizzair Beograd - Paris 12:25-14:55 40E (wizz club)

Rayan  Paris - Madrid  18:00-20:20 29E

17/09 Easyjet Madrid-Basel  16:30-18:45  43E

Wizzair Basel-Beograd 22:10-23:55 10E (wizz club)

• Author

Evo konkretnog predloga, ako je septembar u pitanju :?

10/09 Wizzair Beograd - Paris 12:25-14:55 40E (wizz club)

Rayan  Paris - Madrid   18:00-20:20 29E

17/09 Easyjet Madrid-Basel   16:30-18:45  43E

Wizzair Basel-Beograd 22:10-23:55 10E (wizz club)

Wow hvala za info!!! Ovo mi deluje kao najbolje do sada i sve idealno uklopljeno, josh preko Pariza!!!:)) Bash ti hvala za info, bash bash je pomoglo! I hteo bih josh samo neshto da pitam.Jesam li dobro razumeo ili ako se uclanim u ovaj Wizz club ako rezervishem npr za dve osobe i ja i druga osoba imamo 10e popust po letu?:) I drugo pitanje, ako odluchim da bash na ovaj nacin putujem, kako mogu da dodjem do karata?Nikada nisam kupovao karte pa sam stvarnbo losh sa tim stvarima:(...Treba da uzmem kreditnu ili debitnu karticu i preko nje kupim?Ili mogu da naruchim mailom pa da uplatim na njihov racun ili pak neshto trece?

Hvala puno josh jednom!!!:))

Na sva tvoja pitanja možeš naći odgovore na forumu. Ali evo ponovo. Moraš imati kreditnu ili debitnu karticu-svejedno. Neki forumaši preporučuju Visa elektron Banke Intesa vezanu za tekući račun. U principu se slažem. Karte se odmah kupuju, znači moraš imati novac na računu.

Članstvo u klubu košta 30e godišnje i omogućava tebi i tvojim saputnicima popust os 10e po letu. Što znači ukoliko putuju dve osobe na povratnom letu štede 40e. Članstvo se isplatilo na prvom leti i traaaaje još godinu dana.

Ako trebaš detaljnije info piši na pp.

• Author

A izvinjavam se, ne snalazim se bash najbolje:) E super, hvala josh jednom! Uh pa to je stvarno super, bash dobar popust! E pa onda sledece potrebno je da se otvori racun:) Za sada sam ok, ali ko zna,vrlo moguce da mi neshto zatreba pa cu se javiti na pp:) Hvala po stoti put :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Meni je najbolje do Madrida ALITALIOM preko Rima. Karta nesto preko 200 evra (povratna), uz to ima najbolju konekciju. Manje od sata izmedju letova, taman da se prebacite sa jednog terminala na drugi i cekirate.

• 1 year later...
  • 3 weeks later...

Pozdrav svima!

Treba da putujem za Madrid 24.08. i da se vratim 02.09. Da li neko mozda zna za nesto povoljnije od Wizz-a BUD-MAD 176EUR (+50 evra prevoz do aerodroma iz NS-a), znaci 226EUR povratno.

Mnogo vam hvala unapred!

Edited by Milicica9