Jump to content

Featured Replies

Za Emirate ne znam, ali Qatar organizuje konkurs u Hotelu Inn, na Novom Beogradu, e sad nisam sigurna da li je pisalo 1. ili 2. Februara, zaboravih, mislim da je ipak 1. u pitanju, od 9h do 12h, pokushala sam da proverim na njihovom sajtu, ali nisam uspela da nadjem odeljak sa tim informacijama, pa eto, ako te to zanima, mozesh kod njih da probash...

• 2 months later...
  • 9 months later...

Qatar Airways

Want to be a Cabin Crew at Qatar Airways ? We are coming to Belgrade on 20th Jan

LIKE our page & apply here: http://buzz.mw/-iwu_Z

Join the World's best airline (Skytrax 2011 & 2012) and earn a tax-free salary.

If you have confidence & charisma, and are of selflessly driven to care for others, come see us at 9AM with your CV & photographs at The Hyatt Regency Belgrade - Milentija Popovica 5, 11070 Belgrade, Serbia

Spread your wings and pursue a career with greater heights! Do you know someone who might be interested in this great opportunity? Please SHARE this post.

• 7 months later...

Mene najvise zanima kako i gde bih mogao da nadjem takav posao sa kojim bih cesto putovao ;)

Prijavi se na konkurs za Emirate,za poziciju stjuarta,svakih pola godine se organizuje u Beogradu konkurs,a sad su poceli i cesce.Tako najlakse mozes obici pola sveta,a pri tom i lepo zaraditi

Postovanje interesuje me dali mozda mozete da me uputite gde bih mogao konkurisati za stjuarta,imam 28 godina ,1,89 visok znam da su im to uslovi,i odlicno govorim engleski jezik.govor i pisano..Molim za savet,