Jump to content

Featured Replies

Posted

Potrebna mi je konkretna pomoc od onih koji su prosli ovo iskustvo i koji su barem malo informisani da mi pomognu jer svaki savet bi mi dobro dosao.

Planiram da idem sa drugarom za Ameriku na worrk&Travel program i potrebna mi je pomoc na koji se posao fokusirati

naravno sa odredjenim specifikacijama koje cu dole napisati

1. Da budemo zajedno da se ne razdvajamo ako ne dobijemo isti posao u sta je mala sansa(a da nije lifeguard) (NAJGLAVNIJA)

Ukoliko dobijemo u istom gradu razlicite poslove da li mozemo zajedno biti smesteni i da li je tesko naci smestaj

2. Idemo tamo da zaradimo novac ne da se provodim.

3. Grad sa vecim izborom posla da postoji sansa i za dodatni posao.

4. Za pocetak ukoliko ne moze. Ne mora biti posao sa fantasticnom satnicom ali isto tako ne bih sa mnogo malom satnicom.

5.. Englenski pricam solidno dobro polozen TOEFL i SAT, dok drug prica tacno onoliko koliko treba da se sporazume.

6. Planiram ici preko AYUSA agencije.

7. Iskustvo u radu u kuhinji u restoraina pranje tanjira itd itd

8. Drug ima ojacanu grbinu ( kicmu ) moze da stavi sve na nju :-)  clap.gif' alt=':clap:'> :clap:

9. Treniram fudbal 15 godina zbog korupcije sam batalio, da li postoji sansa pronalaska kluba za to vreme i igranje, imam sve potrebne snimke zainteresovani su bili neki koledzi ali zbog male stipendije nisam mogao da idem ( ovo pitam cisto onako informativno ukoliko neko nesto zna nije na odmet )

Recite mi sve sto mi moze pomoci oko ovoga...

Pozdrav mnogo hvala u napred!