Jump to content

Featured Replies

Posted

Znam. Glupo ime za blog, ali kakvo je - takvo je!  ;D

Eto, prošle nedelje aktivno sam počeo sa pisanjem svog bloga. Uvek sam hvatao beleške u notesu, svesci, na parčetu papira. Konačno se usudih da od svega napravim formu. Krenuo sam od svog putovanja prema Kini i počeo sa opisom Irana. Nakon toga ću pisati o Nepalu, Kini, Tajlandu, Vijetnamu, Maleziji, Šri Lanci ...

Trudim se da skoro svakog dana napišem po jedan blog, da bih nadoknadio vreme  :)

Čitao sam dosta dobrih, inspirativnih blogova i putopisa na ovom forumu. To me je pokrenulo.

Trudim se da pisanije bude kratko i jasno, da izbombardujem čitaoca informacijama kroz zanimljivu priču.

S obzirom na to da sam nov bloger, mnogo bi mi značila vaša kritika i neki savet.

http://nenenadoveavanture.blogspot.com/

Živi bili, dragi putnici !  :pivoooo:

- Neša

Pošto kažeš, da ti znači mišljenje drugih o tvom blogu, evo da se javim. Skroz mi je OK. Zanimljivo, lepo napisano, samo tako nastavi. Sve najbolje.

PS. Sa nestrpljenjem očekujem tvoje pisanje o Nepalu, pošto mi je ta zemlja najverovatnije sledeća destinacija.

• Author

Thx   :-[

Nisam mnogo proputuvao po Nepalu, ali sam dolinu Katmandua obišao uzduž i popreko, pa ću pisati o Baktapuru, Patanu, Katmanduu. Taj blog će doći na red kroz dvadesetak dana ... Nisam se peo na Mont Everest  :D  Kad ideš u Nepal? Ako ideš pre toga, rado ću ti napisati nešto u privatnoj poruci.

Dugo sam razmišljao da li da pišem na srpskom ili engleskom jeziku, ali je na kraju prevladala logika: ima "na kilo" blogova i putopisa na engleskom, a na srpskom mogu na prste da nabrojim autore.  :) Među putopisima koji su me inspirisali jesu tvoji, Snežanini i još blogova ljudi sa ovog foruma.

Cheers!   :pij:

Sjajno :). Muzika sa Arabic mood radia koji svirucka u pozadini se savšeno uklopila sa tekstovima :)

Jasno, kratko i zanimljivo napisano. Samo napred, piši još, ja ću sigurno čitati :).

• 2 weeks later...
  • Author

Hvala i tebi geravodeli na sjajnom putopisu o Baliju!  :)

Čitamo ga ovih dana i sa nestrpljenjem očekujemo odlazak tamo u oktobru!  :pivoooo:

Thx   :-[

Nisam mnogo proputuvao po Nepalu, ali sam dolinu Katmandua obišao uzduž i popreko, pa ću pisati o Baktapuru, Patanu, Katmanduu. Taj blog će doći na red kroz dvadesetak dana ... Nisam se peo na Mont Everest  :D  Kad ideš u Nepal? Ako ideš pre toga, rado ću ti napisati nešto u privatnoj poruci.

Dugo sam razmišljao da li da pišem na srpskom ili engleskom jeziku, ali je na kraju prevladala logika: ima "na kilo" blogova i putopisa na engleskom, a na srpskom mogu na prste da nabrojim autore.  :) Među putopisima koji su me inspirisali jesu tvoji, Snežanini i još blogova ljudi sa ovog foruma.

Cheers!   :pij:

Hvala! Ajde, jedva čekam! Nemoj da kasniš, jer idem na Nepal 8. spetembra. DObro, ostaću maksimalno(s jednom vizom)  -- tri meseca, ali ipak bih volela da pre odlaska pročitam tvoja iskustva i preporuke! Ako ne stigneš, prijavljujem se za privatnu poruku sa instrukcijama :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author

Počeo sam i NEPAL !!!  :blob: :blob: :blob:

Već sam postavio 3 epizode na blog ... slede jos dve do kraja ovog serijala.

Vidim da se mnogo naših članova priprema da putuje prema ovom delu sveta, pa ce možda nekom ove pričice da posluže!  :)

Živeli !  :pivoooo:

• 3 weeks later...
  • Author

Serijal o NEPALU je kopletan!  :banana:

Ispalo je svega 5 epizoda ...

Sad ću da pravim jednomesečnu pauzu, jer ću malo da putujem po Evropi i Aziji ... ali se vratim pišem malo putopise o Kini.

Pozdrav!  :mah:

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • Author

Pozdrav forumašima !  :)

Počinjem da pišem putopis (blog) o KINI ... Prve tri epizode o Kini su o gradu Nanning-u, a zatim ću se baciti i na ostale gradove koje sam posećivao, kao i na one delove zemlje o kojima nema gotovo nikakvih pisanih tragova na srpskom jeziku (pretežno o provinciji Guangsi u kojoj živim)!

Ž I V E L I  !!!!

:pivoooo: :pivoooo: :pivoooo: :pivoooo: :pivoooo:

Posle toliko piva svakako će biti super. :)

Kinesko pivo !!!  ;)

• 2 years later...