Jump to content

Featured Replies

Posted

Eh evo ja uskoro planiram da krenem_Iz stokholma do helsinkija i talina brodom pa onda autostopom sve do kuce u BH

ako ima neko zainteresovan a tu je negde da se pridruzi dobrodosao je..

neka zamisljenja ruta, Tallin-Parnu-Riga-(jelgava)- (Siauliai)-Kaunas-Warszawa-(mozda i neki grad uspust)-Krakow-Ostrava-Brno-Prag-Brno-Bec-Bratislava_Budimpesta i onda je manje vise ne vazno subotica novi sad itd itd-....

uglavnom ako neko ima neki savjet sta vidjet uz put i gde stopirati i tako to slobodno nek se javi :)

• 5 weeks later...
  • Author

ev samo da se pohvalim da je put prosao bez duzih zadrzavanja :) ljudi u ovom dijelu europe su odlicni sto se tice auto stopa, tako da ako neko ima nameru slobodno bez ikakvih problema :)

• 2 months later...

Koliko ti je vremenski trebalo ukupno za Tallin-Sarajevo?

Jel si stopirao na auto-putu ili na lokalnim putevima?

• 2 years later...
  • Author

odgovor nakon par godina :) 

ne znam tacno koliko je dana proslo, hmm nekih 15ak mozda vise, ali sam se zadrzavao po gradovima po dva tri dana, riga, kaunas, krakow, brno, bratislava, 

npr od kaunasa do krakowa sto je nekih 800km sam presao za dan, ujutro krenuo oko 8h stigao navere prije mraka u krakow, 

Estonija Latvija i nemaju autoputa, ide jedna magistralna cesta A1, tako da auto puta do poljske i nije bilo, a i tu ne nesto posebno, 

tek od ceske ide auto put ako se dobro secam, pra bratislava bec i hrvatska