Jump to content

Featured Replies

Posted

Група студената туризмологије 26. и 27. маја у Католичкој порти организује промоцију камповања где ће грађанима Новог Сада бити приближен и дочаран овај вид путовања и начина живота.

У Католичкој порти ће током оба дана бити постављени шатори, а поред студената туризма, своја искуства и идеје о камповању ће представити и Кампинг асоцијација Србије, Покрет горана Новог Сада, Удружење бекпекера, Планинарско друштво Железничар и Клуб путника Србије. Посетиоци ће имати прилику да погледају изложбу фотографија, пројекције филмова и презентације са темом камповања.

па свратите!

;D

грађанима Новог Сада

Dobro bre, Marina, bar od tebe nisam očekivao ovakvu frazu  :psuje:.

Celog veka se ježim na ovakve kvalifikacije. Kao klinac odem na kakvu svirku, a Mumin/Silja/Dr Pop/Kebra/Golub/Ivek/Rambo (bilo ko osim Caneta :-) ) kaže Dobro veče Beograde/Novi Sade/Beograđani, bla, bla. I svaki put se pitam, ama šta je s nama iz Bogatića, Šapca, Stepojevca, Albukerkea, Beograda, Novog Sada, je l mi ne postojimo, nije valjda da niko nema ideju da bi neko prešao više od 10 kilometara da dođe na svirku  shtrumpf ?

Posle slična stvar po protestima i ostalim masovnim okupljanjima.

I sad sam se nadao da će ti kamperi pokazivati svoje egzibicije malo široj publici, a oni se obraćaju samo грађанима Новог Сада.

A mi ostali, da se uvalimo ko padobranci, pa da virimo nekom preko ramena  >:(.

• Author

Ja se izvinjavam ali kao sto mozesh da vidish tekst je pisan cirilicom a ja nikad ne pishem cirilicom sto dodje da sam ga samo kopirala i nisam obratila paznju na to!  :)

Svi ste pozvani bez obzira gde zivite!

;D

Da kazemo ovako...

Група студената туризмологије 26. и 27. маја у Католичкој порти у Новом Саду организује промоцију камповања где ће грађанима бити приближен и дочаран овај вид путовања и начина живота.

У Католичкој порти ће током оба дана бити постављени шатори, а поред студената туризма, своја искуства и идеје о камповању ће представити и Кампинг асоцијација Србије, Покрет горана Новог Сада, Удружење бекпекера, Планинарско друштво Железничар и Клуб путника Србије. Посетиоци ће имати прилику да погледају изложбу фотографија, пројекције филмова и презентације са темом камповања.

па свратите!

Grin

zabranjen ulaz strancima?

:P

jovanovicu ko je ivek?

inače, ja planiram da sebi izradim nekoliko fotografija sa midžora u a4, pa bi ako neko može da smisli neki mali pano, štafelaj, il' štogod, možemo to staviti kraj čadora...

sto dodje da sam ga samo kopirala i nisam obratila paznju

Ok  :), kao što rekoh, ne liči mi na tebe ;-).

где ће грађанима Србије бити приближен

Lepo kaže Spavač, pa nećemo ni tako da se ograničavamo  :).

@Spavac

Ivek je frontmen Kazne za uši, jednog od mojih omiljenih bendova u to doba. Al, priznajem, nisu bili nešto popularni i slabo su se pojavljivali po velikim grupnim svirkama.

Hej, ljudi, hajde da nas malo više dođe na tu promociju? Ima nas gomila, nema razloga da svega par ljudi sedi tamo dva dana kao Klub putnika :) Na kraju krajeva, to ne bi bila realna slika organizacije :D Imaćemo svoj šator, hajde da nas dođe što više da napravimo dobru atmosferu i gužvu  :dance:

Pretpostavljam da ce biti dosta zanimljivih ljudi cim ovoliko putnickih udruzenja ucestvuje. Ja cu se verovatno pojaviti na jedno pola subote :)

Dodjite, odkampujte malo u centru Novog Sada :)

:gossip:

Ja evo i zvanicno potvrdjujem da cu doci da odspavam (eventualno odhrcem) jednu turu u subotu vece/noc. Vec sam javio nekoj gomilici ljudi pa se nadam da ce bar neko od njih navratiti :)

:mrgreen:

Eto, i ja ću da svratim, da l' u subotu, ja l' u nedelju... probaću i da izradim par fotki sa Midžora.... sad, ako bi neko našao nekakav veliki karton, pa da priheftamo to, bilo bi sjajno... taman da napravimo malu izložbu fotki sa okupljanja, pošto vidim da ima sjajnih fotografija... :)

• Author

Samo da vas podsetim... sutra kad otvorite oci prosetajte do centra Novog Sada!

Obecavam da ce biti zanimljivo!

;D

Vazi, docicu u neko doba. Upavo sam stigla iz Leskovca i Nisha, a put je ovog puta bio tako tezak, putovala sam celu noc, ali docicu kada se naspavam tj. kada otvorim ochi da vidim shatorski spektakl u kat. porti.  :wink:

hey! ja sam zaljubljena!!!!!!!!! novi sad me oborio s nogu! super bese u katolickoj porti u subotu!

Ih, tek sad si otkrila Novi Sad!!! Pa gde si ti bila poslednje 22 godine ;)

hahahaha...mi smo bili u nedelju..igrajuci frizbi dali svoj doprinos..nije niko stradao.. :mah:

malo smo se shalili uveche kada je pochelo da grmi svi kamperi su se pokupili i otisli...pih kakavi su to kamperi kad beze sa prvom grmljavinom  :LOLLL:...

nisam zivela do sada..........moj zivot tek pocinje  :grin:

jos jedared hvala novosadjanima na svemu  klanj::