Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da mi da blize informacije oko putovanja i smestaja u Oslu?

Putovanje avionom je vrlo jrdnostavo. Norvegian leti dva puta nedeljno, kao i Wizz air. Samo što wizz leti na aerodrom Torp, koji je udaljen oko sat i po vožnje autobusom od Osla. Smeštaj je prilično skup, proveri booking.com ili neki drugi pretraživač. srećan put!

skupo... nemas sobe ispod 100 evra osim u hostelima koji su oko 20 evra lezaj i to u sobi sa 5 ostalih osoba i zajednickim kupatilom

Tamo je sve skupo..pizza i pivo oko 30 eur..hamburger oko 10 eur..Marlboro paklica 10 eur...brrrrrrrrr da se smrznes od cena..platio sam sendvic u vozu 9 eur

jeste preskupo ali nije baš tako ako,,cunjaš,, u meku je hamburger 10 kruna(znači malo skuplji nego ovde)kafa isto tako a konzerva tunjevine najeftinije je 9 nok tj.isto kao i ovde. cene su doduše iz Sandefjorda

mozes da proveris i na airbnb.com. tu se iznajmljuju apartmani, sobe i sve ostalo gde mozes da legnes i prespavas :)

wizz leti povoljno, ali je ja mislim skuplji bus prevoz do osla nego avio karta. mozda do geteborga i onda odatle swebus-om ili neki drug prevoznik.

oslo nije veliki pa gledaj da nadjes prenociste van centra, moze dosta da bude jeftinije od smestaja u samom centru.