Jump to content

Featured Replies

Posted

Vec oko 13 meseci sam u Rumuniji... ali trebao bi sad do Beograda pa se pitam kako da predjem granu. imam novi biometriski pasos... razmisljam se da odem u muriju ovde da prijavim nestanak pasosa a da od ambasade uzmem putni list pa da sa njim predjem :) ima li neko neku ideju ili je ova moja dovoljna.... ps.kad sam izlazio iz drzave izastao sam sa avijonom za frankfurt :) a iz frankfurta sam autobusom posle par dana otisao za rumuniju. dali mogu da mi naprave problem prilikom ulaska sa putnim listom na djerdap!

Pa naravno da imas problem ako su te ubacili u kompjuter kad si ulazio u Rumuniju, a skoro sigurno da jesu. Ništa ti tu onda putni list ne pomaže jer će tek onda da proveravaju kad si ušao tamo na osnovu tvog imena i svega ostalog što bi trebalo da piše na putnom listu.

Reka Nera je jako plitka i južno od Bele Crkve ima puno sela i šumaraka kuda ona teče, pa ako voliš da se osvežavaš po ovim vrućinama, razmisli... :)

Ма какв путни лист.части их нешто и нема проблема..тако и Мађари раде зашто не би Румуни хтели??То пробај,сигурно је решење

• Author

spremio sam jednu novcanicu od 50 evrica, jednu od 100 evrcia i jos jednu od 50 kao rezervu... da mu tutnem odmah 100... pa sta bude nak bude...

ma nemoj se ni zaletati..daj prvo manje..probaj i sa 20..ako prave problem onda 50