Jump to content

Featured Replies

Posted

Moja firma ce u skorije vreme raspisati konkurs za radno mesto na Tajlandu.

U principu, posao je namenjen mladim i jos neafirmisanim ljudima, sa odlicnim znanjem engleskog jezika.

Zaposleni bi dobijali reference za organizacione sposobnosti, iskustvo...

Smestaj, hrana i putna karta je obezbedjena, radilo bi se volonterski.

Smene su na svakih 6 meseci.

Tako, svi koji su zainteresovani neka se spreme i jave.

Moja firma ce u skorije vreme raspisati konkurs za radno mesto na Tajlandu.

U principu, posao je namenjen mladim i jos ne afirmisanim ljudima, sa odlicnim znanjem engleskog jezika.

Zaposleni bi dobijali reference za organizacione sposobnosti, iskustvo...

Smestaj, hrana i putna karta je obezbedjena, radilo bi se volonterski.

Smene su na svakih 6 meseci.

Tako, svi koji su zainteresovani neka se spreme i jave.

Zvuci interesantno!

A sta bi se tacno radilo? Bar otprilike?

• Author

Nasa organizacija se bavi organizacijom edukativnim programa.

Vise o nama (ali da ne bude reklama) i projektima koje radimo mozete naci na web stranici....

Ako moderator dozvoli, napisacu.

Pozdrav

Lepo je sve to..

Mene samo jos zanima kakve ljude treba tvoja organizacija... mislim, ja jos uvek studiram, i ne studiram organizacione nauke,menadzment ili sl. mada ne krijem da mi se to svidja, svidja mi se... :mah:

Nisam primetio da na tvom site-u ima nesto vise o gorepomenutoj temi...mozes li malo opsirnije da nas informises?

• Author

U principu nasa organizacija se bavi organizacijom konferencija i edukativnih programa.Posto u nasoj zemlji nije bas najpovoljnija klima za organizaciju gore pomenutih, birali smo alternativne lokacije.

Posto posao na Tajlandu ide u lepom pravcu, a tajlandjani nisu bas sposobni za saradju, prinudjeni smo da saljemo nase ljude tamo.

To jos uvek nije zazivelo ali kad se posao razgrana, nadamo se skorijem roku, ponudicemo ljudima aranzman ...

Toliko za sad, drago mi je sto ima zainteresovanih i sto ljudi vide ovo kao izazov.

Pozdrav

Moze li,kada dodje do toga,da se postuje jedno obavestenje ovde,da znamo? :D

Ja sam vrrrlo zainteresovan.

Meni se čini da su poslovne ponude OK... govorili smo o tome da nema komercijalnih agencijskih ponuda, u smislu organizovanih tura i aranžmana. Na kraju krajeva, nije loše imati ponude za rad u inostranstvu... i to je prilika da se proputuje, a sigurno mnoge zanima.