Jump to content

Mesta za kamp u području Zrenjanin, Carska bara, Belo blato, Belo jezero, Perlez

Featured Replies

Posted

Ja sam početnik na ovom forumu a isto tako i u svetu dužih biciklističkih ruta.

Ruta kojom želim da se uputim je Novi Sad - Perlez/ Carska bara/ belo blato/ Belo jezero/...

Pošto idemo biciklovima trudimo se da nadjemo puteve sa manje intenzivnim saobraćajem.

Ali sta me zapravo zanima je mesto za kampovanje. Jedini kampovi koji postoje u blizini su onaj na Tisi kod Žabaljskog mosta i ima nešto kod Tomaševca, ako sam dobro shvatila.

Da li neko zna neko koliko- toliko sigurno i dobro alternativno mesto gde se mogu podići šatori?  :kamp:

Hvala unapred :)

• 3 weeks later...

Ja sam bio na trekingu baš u Carskoj bari i rekao bih da celom dužinom te staze koja prati nasip postoji gomila mesta gde biste mogli da dignete šator. Ono što me je neprijatno iznenadilo je nedostatak hlada - ali možda je samo takva staza, verujem da tamo u blizini naselja gde su veliki drvoredi ima mesta sa strane gde biste mogli da zanoćite..

• 4 weeks later...

Nedavno sam pedalao turu ZR - Ečka - BG. Mesta za šator maltene gde god hoćeš, naročito duž Begeja. Najbolje posle Ečke i Stajićeva. Samo ne znam kakva je sad situacija sa insektima. Ja kad sam išao bila je katastrofa. Još 5 dana sam otkrivao gde me sve izujedaše. Istina, ja nisam kampovao, nego dok smo malo nešto još završavali od posla napolju.