Jump to content

Featured Replies

Meni je iskreno žao vozača i ostalih putnika koji su bili primorani da putuju sa ove dve osobe. Pa, jel vi vidite na šta se oni žale na neobrazovanost i rečnik ostalih putnika. Na teme tj. razgovore koje među sobom vode. Na njihovu vlašku ili cigansku nacionalnu pripadnost. Na izbor muzike i filmova. Na česte pauze. Daj bre, kakav snobizam. Rešili su da se voze takvim busom i onda se non stop žalili. A još su im u agenciji rekli kakvo je putovanje u pitanju, rekli im da ne mogu da isključe muziku samo njima i rekli im tako je kako je, uzmi ili ostavi. Oni prihvate i onda spopadaju vozača i žale se na sve živo. Pazi, oni su ljuti zato što je na granici bila gužva, gde se čekalo od 1h do 1,5, a vozač nije hteo da zbog toga ukine usputne pauze. Ma nemoj, zato što se njima žuri, ostali ne treba da imaju puze. Za te ostale ko mari, to su ionako uglavnom odvratni nikotinski zavisnici, šta jel da pređu na organski rogač u prahu. Pazi 52 minuta je gorelo svetlo dok je suvozač upisivao karte, a ona je otišla i pitala ga što to neradi tokom pauze u kafani. To je bre bezobrazluk. Pa zato što je i taj vozač čovek i on na pauzi treba da odmori, da nešto pojede i popije, da ode u toalet. I posle takvog ponašanja i maltretiranja vozača oni se čude što im nije dozvolio da unesu torbe. Dobro su ljudi imali strpljenja da ih uopšte trpe. Vozači su krivi i što im je carinik pregledao te dve famozne torbe. Dalje se žale na neudobna sedišta, na ljude koji jedu sendviče sa jeftinim mesnim prerađevinama, umesto, recimo keks bez glutena, što neki ciga ima 5 telefona, pa daj bre. Kada se na sve ovo doda drugi post banane republike, o vozu do Budimpešte, gde je napisala gomilu gluposti, meni je sasvim jasno o kakvim ljudima je reč. U svakom slučaju nadam se da se neću zateći sa njima u istom prevoznom sredstvu.

Mozda je gospodja osetljivija, ali ni ti nisi u pravu. Ja sam se par puta vozio do Pariza i jednom do Nice, nasim prevoznicima, i par puta sam se vozio Megabusom po SADu i Eurolinesom po Evropi. Ono sto covek moze da vidi po nasim busevima pomalo lici na film "Ko to tamo peva". Ja recimo ne zelim da gledam Kursadzije, Grand i ostale gluposti i ne zelim da me iko maltretira sa tim. Naravno, ne bih voleo ni za nekog gastarbajtera da bude  maltretiran recimo koncertom Iron Maidena, sto bih ja npr voleo da pogledam. Ja sam jednom bio primoran da gledam Ivkovu slavu 2 puta (DVA jeb...na puta) tokom iste veceri. Zvucnici su bili toliko pojacani da nije bilo moguce spavati. Ovo sam sve video u busevima Laste, srecom jos se nisam vozio nekom zvucnijom kompanijom kao sto je npr Micko Lapovac :shockkk: ! Nasuprot Laste, u Megabusu i Eurolinesu nije bilo ni muzike ni filmova. Ljudi normalni, vozaci ljubazni, nema smrada, niko ne izuva cipele kada padne vece, niko ne spusta sediste bez da pre toga pita, jednostavno iako se mozda i nizi drustveni stalez vozi tim autobusima, neka opsta kultura u ponasanju postoji.

Edited by Duya
Podeljena tema

eo, sad pogledah, rekao si detalje za datum, bas za taj datum Austrian airlines ima Beograd-Bec-Pariz za 240 eura, dakle nije od 300 do 600. Pogledacu i za druge aerodrome i datume, pa mogu da se kladim da nece biti da si ti to dobro gledao

Beograd Budimpesta vozom 25 eura+jedno 5 eura da popijes kafu i platis prevoz do aerodroma, a u mpomentu kad sam pisala cena karte za datume koje si ti naveo je bila 140 preko volare.com, a preko sajta airfrance 155.