Jump to content

Featured Replies

Posted

Caos ljudi, evo moj prvi post :party: posto se skoro prijavih.

Daklem, pozivam sve one koji su zeljni planinarskih avantura da se organizuju i planiraju penjanje vrha Bobotov Kuk na Durmitoru 2523m nadmorske visine sa planinarskim drustvom Kopaonik iz BG-a (vodic ukljucen). Ta akcija ce se desavati tek od 14.-17.jula ali smatram da ne skodi malo ranije je objaviti. za nesto vise informacija: http://www.psd-kopaonik.org.yu/Durmitor2007.Jovan_000.html

Pritom, ko moz i zna da se izorganizuje drugacije da dodje do tamo i obezbedi smestaj bilo bi lepo da posalje koju informaciju o tome  klanj::

Sto se tice samog penjanja, potrebne su dobre cipele i par carapa vishak, a ostalo vam po volji.

Ne mogu sad da smislim neku dodatnu aktivnost sem tekucih pitanja  :pivoooo: uz dobru muziku  serenade pa ako imate nekih predloga... pitanja pozeljna, druzenje obavezno.

:LOLLL:

P.S. posle toga su u planu Prokletije i kampovanje u podnozju (u trajanju od 10 dana) ali otom-potom 

• Author

znaaaam :-(  sto se mene tice, puno mi para za exit ove god, a nema ni nesto sto mom uvcu godi cuti  :music: pa stoga zivela priroda JEEEJ

shto se tiche drugachije organizacije, stici tamo autobus, stop, a kamp postoji na ivan do-u ili dolu ili shta god mu to dodje, i kamp je sjajan. znachi do zabljaka pa peshaka petnaestak minuta i kampujesh, jeftinoca neka, ne secam se tachno, a tushevi s toplu vodu ;)

blizu su svi vr'ovi. planiram u avgustu biti tamo ako ne negde drugde.

ps uz cipele i charape obavezan je i shushkavac, kisha kishi vrlo mokro.