Jump to content

Featured Replies

Posted

Mjesto za prave ovisnike, mjesto za ovisnike koji se liječe putovanjima, mjesto za putoholičare.

Blog sa putopisima autora ali i čitatelja, razne akcije jeftinih letova, savjeti i sve što ima veze sa putovanjima....

www.putoholicari.com

Cao cartman  :mah:

Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar :)

holidaypirates  :)  v.s  :)  putoholicari

Pa ko izbaci bolju ponudu  ;)

wow hvala ! *o* taman mi treba naci jeftin prevoz do Pariza, ove akcije koje su postovane na sajtu su super! samo treba da nadjem prevoz sada do Pule  :ll:

• Author

Cao cartman  :mah:

Bacio sam pogled na sajt, velika pohvala za akcije sto objavljujes i stavljas konkretne datume. Imam jednu sugestiju samo. Mozda bi mogao da ubacis sad i Beograd kad objavljujes promo cene za avio karte, mislim da bi ti tako sajt bio dosta pracen i odavde. Budimpesta je nama isto ok, ali Pula, Zadar i sl. malo kome odavde odgovaraju, zato mislim ako ubacis Beograd, da bi to bila prava stvar :)

Bude ubačen i Beograd uskoro :) Hvala na pohvalama