Jump to content

Featured Replies

Posted

sad nesto butala ovde po sajtu(vize-latinska amerika)..pise da je gradjanima srbije i dalje potrebna viza ali ispod stoji dva komentara od pre par dana...tj.kako je jedan lik prosao bez vise ali su ga cimali a  jedna devojka je vracena za srbiju!!pitanje je da li nama trebaju vize ili ne?? :o:? :? :? :?

• 3 months later...

Bez negativne energije molim, pa sta ako nije otvorila pomenuti "potforum"??!!

Ima ljudi koji ne vise svakodnevno po forumu i osecaju se sigurnije ako im neko personalno odgovori na postavljeno pitanje.

Sloboda izrazavanja je za ljude. Malo vise tolerancije.

:maddd:

Radi se o tome da odgovor na postavljeno pitanje vec postoji, tako da nema potrebe duplirati pitanja, i zamislite temu, recimo oko Budimpeste ili Wizza, kad bi svako postavljao pitanje na novoj temi, tek onda ne bi bilo odgovora, jer bi to bila suma, a ne putnicki servis. I sasvim je logicno da pre nego sto se postavi pitanje, pogleda da li odgovor ili slicna tema vec postoji i ako ni tu nema odgovora, pitanje se postavi na podforumu koji obradjuje temu koja te interesuje.

• 2 weeks later...
https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=8248.0  ево пример како се све лепо објасни..без много нервозе..тачно је да на овом форуму има много негативне енергије,паметњаковића и сл..шта је проблем усмерити на други пост,каква шума??па увек долазе нови и увек ће бити нова питања...

Jesam preoštro reagovao, zato što sam netom pre svog odgovora čitao postojeću temu o brazilskoj vizi, koja je tad bila pri vrhu liste novih poruka. Pogrešno sam razumeo da je Ivančica "butala" po forumu (a tu nema šanse da nije našla temu), a ne po glavnom sajtu. OK, sad razumem da joj ta tema nije bila direktno vidljiva, ali da je pogledala da postoji odeljak "Vize" ili ukucala "viza Brazil" u pretragu -- nije.

I ja mislim da nema glupih pitanja, ali zaista me nervira lenjost i indolencija da se iole pogleda naokolo (ne mislim sad konkretno na njeno pitanje). Ne vrti se forum samo oko onih koji pitaju, tu i oni koji tek dođu treba da lako nađu informacije i iskustva drugih, pa makar im zatrebale i za nekad kasnije, i ne treba da pravimo haos od tema. Trudim se da ne širim negativnu energiju, ali ovo mi jeste slaba tačka.

• 2 weeks later...

Tek onda ne bi bilo odgovora, jer bi to bila suma, a ne putnicki servis. I sasvim je logicno da pre nego sto se postavi pitanje, pogleda da li odgovor ili slicna tema vec postoji i ako ni tu nema odgovora, pitanje se postavi na podforumu koji obradjuje temu koja te interesuje.