Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, opet ja  ;D

Zanima me da li neko ima savet kako najjeftinije stići do Berlina? Tražio sam low-cost letove iz Beograda međutim slaba vajda. Ili nije?

Hvala puno!

P.S. tražio sam slične postove ali skoro svi su iz 2010, 11...

možeš do Berlina vozom za 45 evra. Beograd-Budimpešta oko 16.5e+29e Budimpešta-Berlin. Ovu drugu kartu možeš kupiti u agenciji Putnik na Terazijama, potrebno je nekoliko nedelja ranije je kupiti. Možeš iz Budimpešte i autobusom Orangways za 38 evra, ima dva polaska u toku dana u 8:00 i u 23:30. Da napomenem da je cena od 29 evra samo za noćni voz iz Budimpešte do Berlina.

možeš do Berlina vozom za 45 evra. Beograd-Budimpešta oko 16.5e+29e Budimpešta-Berlin. Ovu drugu kartu možeš kupiti u agenciji Putnik na Terazijama, potrebno je nekoliko nedelja ranije je kupiti. Možeš iz Budimpešte i autobusom Orangways za 38 evra, ima dva polaska u toku dana u 8:00 i u 23:30. Da napomenem da je cena od 29 evra samo za noćni voz iz Budimpešte do Berlina.

да..можеш тако јефтино да путујеш али два месеца раније да купиш карту.ако је баш гужва онда око три месеца раније наручи.око Нове Године.и лепо седнеш из Будимпеште за Берлин..путујеш јефтино.

ИМАШ И ДОСТА КОМБИ ПРЕВОЗА..СВЕ ЗАВИСИ ОДАКЛЕ ПУТУЈЕШ--И КОЛИКО ПАРА МИСЛИШ ДА ПЛАТИШ ПРЕВОЗ..УГЛАВНОМ ЈЕ ОКО 100 ЕУР ЈЕДАН СМЕР А 160 ЕУР ПОВРАТНА КАРТА.

• Author

Koliko traje putovanje busom/kombijem iz Beograda do Berlina?