Jump to content

Featured Replies

Posted

Zn ali neko da mi objasni- da li jos postoje te karte od 1e ili 5 e npr i kako se do njih dolazi ???? Postoji li neka posebna pretraga za to ???  :?

Ne postoje. Mogao si da kupis Ryanairove karte po tim cenama 2007-2009, ali sada je nekih 15-20 eur minimum.

Nađe se i za manje.

Kraj septembra Milano-Pariz 9,99Eura. Rayan.

Ponekad se i "ubode" 0 ničega za avio kartu kod Tigera. (Ja leteo od Krabija do Singapura, betplatno).

Treba da primaš emailove od avio kompanija u kome te one obaveštavaju o promocijama i tako imaš uvid u njihovu ponudu.

Moj rekord za nisku cenu je 85 din na relaciji Beograd-Basel u martu ove godine zvizhd

U tome mi je mnooogo pomogao Pedjalon  :mah:

Postoje, samo nije lako naci i kupiti ih ;)

Luksemburg-London City, Luxair, one way, €3.79

Apropo toga, preporuka svima da [ovo ne vazi za LCCs] pretrazuju karte kroz konsolidatore tip Kayak i Skyscanner, jer razne OTA [online travel agency] daju dodatne popuste kada se do njih dodje tim putem.

Luksemburg-London City, Luxair, one way, €3.79

Za koji datum?

Januar 2014.

Ja najjeftinije sto nadjoh za januar je 20 eur na tripsta.de + credit card fee. Gde nalazis te za €3.79?

Ne znam da li ih sad ima, ja kupih pocetkom avgusta.

Neki italijanski sajt [mogu da proverim kasnije koji tacno], preko italijanskog skyscannera + neki dodatni popust kupon + MasterCard debit. [zato rekoh da nije lako :D]

ETA: mada i €20 za 'legacy' airline [i celih 125 milja :D] je dobra cena

Neki italijanski sajt [mogu da proverim kasnije koji tacno], preko italijanskog skyscannera + neki dodatni popust kupon + MasterCard debit. [zato rekoh da nije lako :D]

'Ajd, proveri, molim te... Nesto sam se upetljala ovde, nesto mi sve vrlo nepovoljno iz Milana do kraja meseca.

I zasto ne mogu da nadjem multiple destinacije na skyscanner, ni italijanskom ni francuskom...  :bang:

I zasto ne mogu da nadjem multiple destinacije na skyscanner, ni italijanskom ni francuskom...  :bang:

Zato sto ni jedan skyscanner sajt nema tu opciju?

'Ajd, proveri, molim te... Nesto sam se upetljala ovde, nesto mi sve vrlo nepovoljno iz Milana do kraja meseca.

Kompanija je u stvari spanska, ali sam ja prvo saznao za italijansku verziju sajta (ima za razne zemlje, uk, fr etc. ) - travelgenio.

Bolje su cene kad se do njih dodje kroz skyscanner nego direktno.

Mada sad probah, nema ih bas za sve karte/kompanije.

• Author

Svima mnogo hvala, i jedno pitanje za Pedjalonija, naravno i za ostale- kako treba da se prijavim tj st ada urdim d abih od avio kompanija dobijala obavestenja o tim kartama/letovima  na mail ????? :?

Odeő na site aviokompanije i "pretplatiš" se tj registruješ svoj mail da ti na njega šalju obaveštenja.

Npr. kod Wizz je, na početnoj strani:

ПРЕТПЛАТИТЕ СЕ НА НАШ БИЛТЕН ДА ДОБИЈЕТЕ

Најповољније цене, специјалне понуде

вести о нашим дестинацијама

• 3 months later...

Odeő na site aviokompanije i "pretplatiš" se tj registruješ svoj mail da ti na njega šalju obaveštenja.

Npr. kod Wizz je, na početnoj strani:

ПРЕТПЛАТИТЕ СЕ НА НАШ БИЛТЕН ДА ДОБИЈЕТЕ

Најповољније цене, специјалне понуде

вести о нашим дестинацијама

+1

Ako imaš Facebook nalog, nije loše ni da ih tamo pratiš, tj. lajkuješ strane avio kompanija, pošto tu često objavljuju interesantne informacije. Konkretno, Wizzair ima baš dobru stranu.