Jump to content

Featured Replies

Mislim da nema smisla da tvoj sajt "reklamiras" na  nacin da forume koristis samo da ubacujes linkove ka njemu i to pri svakoj novoj stvari koju ubacis na sajt... otvorio si svoju temu i to je ajde "ok" , ali sad otvaras teme za post koji si napisao na tvom sajtu. Trebao bi bar malo i da ucestvujes u ponekoj diskusiji i das neki savet kad vec imas iskustva, a ne samo da svi putevi vode ka tvojoj vodenici...

Nije to slucaj samo ovde ima te na svim putnickim forumima...

• Author

Mislim da nema smisla da tvoj sajt "reklamiras" na  nacin da forume koristis samo da ubacujes linkove ka njemu i to pri svakoj novoj stvari koju ubacis na sajt... otvorio si svoju temu i to je ajde "ok" , ali sad otvaras teme za post koji si napisao na tvom sajtu. Trebao bi bar malo i da ucestvujes u ponekoj diskusiji i das neki savet kad vec imas iskustva, a ne samo da svi putevi vode ka tvojoj vodenici...

Nije to slucaj samo ovde ima te na svim putnickim forumima...

Pa nemam ja potrebe reklamirati svoj sajt, pošto od njega nemam neke koristi, znači ne zarađujem na njemu. A link sa slikama sam stavio, zato jer je zabranjeno postati slike na ovaj forum.

Ako tema i post nisu u redu molim moderatora da ga obriše.

Nije zabranjeno stavljati slike na sajt, evo jedne tvoje. (Moguće da tu permisiju dobijaš tek nakon određenog broja poruka, mada mislim da nije).

IMG_2048-265x265.jpg

KPS, doduše, nema taj običaj da se stavljaju slike, što iz tradicionalnih, što iz praktičnih razloga (browsovanje iz nekih nedođija sa dial-upom ili lošim GPRS-om). Ali svejedno, ne vidim poentu da ovde ponoviš sve što već ima na tvom sajtu.

Nisam moderator, ali meni je OK da se stavi link na neki putopis hostovan na drugom mestu, sve dok iza toga ne stoje komercijalni interesi.

• Author

Nije zabranjeno stavljati slike na sajt, evo jedne tvoje. (Moguće da tu permisiju dobijaš tek nakon određenog broja poruka, mada mislim da nije).

IMG_2048-265x265.jpg

KPS, doduše, nema taj običaj da se stavljaju slike, što iz tradicionalnih, što iz praktičnih razloga (browsovanje iz nekih nedođija sa dial-upom ili lošim GPRS-om). Ali svejedno, ne vidim poentu da ovde ponoviš sve što već ima na tvom sajtu.

Nisam moderator, ali meni je OK da se stavi link na neki putopis hostovan na drugom mestu, sve dok iza toga ne stoje komercijalni interesi.

Nekak mi se čini da sam negdje pročitao da se ne stavljaju slike zbog sporosti foruma i tih caka

I meni je OK to postavljenje linka ka svom sajtu, ali mislim da bi onda bilo pošteno da na njemu među ,,korisnim linkovima,, bude i KPS.

Stvarno sam iznenađena nekim komentarima prvog posta. Umesto da svi pomažemo jedni drugima i radujemo se kad neko napiše dobar putopis (na nekomercijalnom blogu), te da mi prvi širimo te linkove dalje, ispada da su neki članovi ovog foruma malte ne pa ljubomorni što je neko napravio fotoreportažu ili šta već i o tome obavestio putnike na ovom i drugim putničkim forumima. A onda dalje ispada (izvini, baki70, ali zaista se ne slažem) da treba da se poštuje princip 'tante za kukuriku', te je okej ako taj na svom blogu ima link za KPS ali nije okej ako ga nema.

Dajte, ljudi, stvarno.

P.s. Imam verovatno najčitaniji putnički blog (možda ne na mojoj adresi ali kopija na B92 ima po nekoliko hiljada otvaranja svakog teksta i destine komentara, da ne pominjem šerovanja na društvenim mrežama) i uopšte ne bih imala problem s tim da bilo ko od vas ostavi link za svoj putopis u komentaru na moje tekstove (pošto nemam forum, je l' te). I potpuno bi mi bilo nevažno da li mene ima na vašem blogu ili da li ste čitali taj moj tekst ili pogledali moje fotke, ili ste samo došli da reklamirate svoj putopis. Štaviše, bilo bi mi drago ako ste dobar putopisac ili fotograf, ili oboje istovremeno.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Trebao bi bar malo i da ucestvujes u ponekoj diskusiji i das neki savet kad vec imas iskustva, a ne samo da svi putevi vode ka tvojoj vodenici...

• 2 weeks later...

Dobrih fotki ima.. Možda da napraviš neku selekciju s vremena na vreme.. "Lost in Angor" je sjajna, i mislim da bi trebao da juriš takve momente..

Fotke su ti super, putopisi jos bolji,vidi se da si pravi putnik i na lep nacin to opisujes, bas onako kako bih ja voleo da predstavim svoja putovanja, ali ne umem.

Kakav li ces tek postati svetski putnik ubuduce, cemu se radujem jer vidim da nesebicno delis sve sa svojih prelepih i zanimljivih putovanja.

cartman10br:

Biće da si naljutio nekog debeljka iz KP Kine gent Sajt ti je blokiran u Kini  :maddd: Preko proksija radi odlično, al` kada se direktno u brauzer upiše adresa sajta, kaže

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

Ovo isto se dešava i sa jutjubetom i ostalim blokiranim sajtovima...

Dobrodošao u Klub  ::crazy:

Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet

• Author

cartman10br:

Biće da si naljutio nekog debeljka iz KP Kine gent Sajt ti je blokiran u Kini  :maddd: Preko proksija radi odlično, al` kada se direktno u brauzer upiše adresa sajta, kaže

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

Ovo isto se dešava i sa jutjubetom i ostalim blokiranim sajtovima...

Dobrodošao u Klub  ::crazy:

Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet

;D Možda se im ne sviđaju moje fotke iz Kine ili putopis  ;D

• 1 month later...