Jump to content

Featured Replies

Posted

Posto je izglasan mehanizam za ponovno uvođenje viza http://www.politika.rs/rubrike/Svet/EP-izglasao-mehanizam-koji-omogucava-eventualno-uvodjenje-viza.lt.html ocekuje nas ponovno spavanje ispred ambasada, placanje viza i ko zna sta jos... Zahvaljujem se  nasim sugradjanima albancima i romima na veoma odgovornom ponasanju pri putovanju u zemlje EU (pogotovo Nemacku).

To ne znači da su nam vratili vize nego znači da mogu da nam vrate vize na 6 meseci ako se priliv lažnih imigranata nastavi... A u poslednjih par meseci broj tih istih se značajno smanjio tako da od tih viza nema ništa!!! A posle 2016 godine nijedna zemlja EU neće imati pravo da uvede privremene vize. Informiši se bolje pre nego što kreneš da širiš paniku...

topik sa uvodjenjem viza vec postoji duugo vremena i nema potrebe otvarati novu temu.

:bang: Samo sam čekao da neko na forumu postavi kako nam uvode vize ponovo. Novinari potpaljuju masu, a masa se pali kao hepo kocka. Kad bi samo pročitali malo više od naslova i prodrli u značenje ključnih reči u tekstu...Jedan od razloga izglasavanja mehanizama je planirano uvođenje bezviznog režima EU-Rusija u budućnosti za šta je ovaj mehanizam neophodan preduslov. Ali ne, mi smo nebeski narod i sve se vrti oko nas, pa tako i ovaj mehanizam je izglasan samo da bi nama uveli ponovo vize.  ;D

Jeste, strašno je to što nam prvo ukinu, pa onda hoće ponovo da ih uvedu, ali koliko sam ja shvatila za to postoji mogućnost samo ako se primeti značajan priliv naših ljudi u te zemlje, a na kraju krajeva i treba tako, kad stručnjaci prestanu da odlaze možda reše da nam malo urade nešto povodom ekonomije, pa prestanemo da budemo ovako bedni kao što jesmo.  :potty:

Kao prvo,da li postoji zakon da ko zatrazi azil bude deportovan odmah u zemlju odakle je,i da mu se pasos oduzme na 10 godina,i da mi se lupi zabrana ulaska u zemlju gde je zatrazen azil,kao i ostale zemlje na 10 godina?Mislim na zemlje EU.Posto nema,tako je,kako je,a ti isti tamo zive za minimalac od 900e,i prave se pametni,jednog takvog sam iz stana izbacio skoro,jer se pametan pravio.