Jump to content

Featured Replies

Posted

Drage shisharke,

evo mozemo i ovde da se dogovaramo za shishanje neke subote

DakleM, pricha je sledeca. Mi, siromasi koji nemamo vishe duHana za shishe (nargile) smo doshli na ideju da ujedinimo snage sa onim siromasima koji imaju huHana ali nemaju shishu i da zajedno uzivamo u prichama, arapskoj muzici, chajevima i naravno shishama ;).

Ponudila sam da se do odrzi kod nas u gajbi koja je na Karaburmi. Imamo 2 machora te one osobe koje ne vole iste ili bilo kakve zivotinje bolje da ne dolaze.

Akcija ce se odrzati neke subote. Tachno cu precizirati i datum i vreme kada budem proverila sve nashe obaveze.

Kako je bio zainteresovanih i bez shishe i bez duhana, predlazem da budu kreativni i smisle neshto kako bi doprineli dobroj atmosferi. Recimo, onaj ponudjeni sutlijash je odlichan predlog. Neko je ponudio chak i "zestinu". Ostali mogu recimo da prave venchice od visibaba koje se hrabro pojavljuju tu i tamo, donesu neku muziku, slike sa putovanja i ono shto je najbitnije dobro raspolozenje i zelju za upoznavanjem novih ljudi.

Sve ostalo smishljamo u hodu. Ovde mozete predlagati i dodavati shta mislite da ce biti zaniljivo. Evo, imamo i rernu kuci (WOW ;) ) pa mozemo i neku "vrucu" klopu da pravimo.  U principu, ko shta ima i zeli, neka donese. Neke zanimljive chajeve, napitke pa chak i drushtvene igre, ako se neko bash smori ;). Mada uvek mozemo da zavrshimo sa partijom zanimljive geografije ( od osnovne nisam igrala ) :):).

Mislim da je nepotrebno prebrojavati se jer verujem da ce se vrenenom planovi premeniti, neko ljudi otkazati dolazak, neki novi doci, tako da ovde dolaze samo predozi ;).

Shisharke udruzimo se ;).

A sta je sa nama koji se machaka plashimo? :( koliko god to smesno zvuchalo.....

da li da ustanem ili da odustanes......smrc..

Predlazem da osnujemo tim komandosa koji ce se sastojati od nas nekoliko maskiranih u dzinovske misheve (recimo, stavimo one Miki Maus kartonske kape) da odvlachimo paznju mackama svaki put kada krenu ka tebi... :)

Nego, posmatraj to kao pripremu. Prvo se suocis sa obicnim kucnim mackama, posle odes na safari u Afriku i hladnokrvno setas medju velikim mackama... kao ekvilibrista, prvo vezba da hoda po zici 20ak santimetara iznad tla, a tek posle nastupa na trapezu i sta ti ja znam.

Ne daj da te machke spreche u bilo chemu sto zelis da uradis u zivotu :)

LP

• Author

Mozda ce grubo zvuchati ali bolje da ne dolazish onda. Machori ce verovatno slobodno cirkulisati stanom, a Fritz nije klazichna mazulja vec opasni i prefrigani machor koji bira svoje drushtvo. Ako mu se ne dopadnesh, verujem da ce ti biti josh gore.  :(

Vidim da sam primljen u drustvo , cim  je ideja o sutlijasu prihvacena. Nemoj da se neko slucajno pojavi tamo u mesto mene i napravi sutlijas , pa da ja izvisim.

Nego kada ce biti to okupljanje ?

:?

ne znam kako stojite sa obavezama u vidu ispitnih rokova ali meni je prilicna guzva sve do 17-tog. ali, evo, predlazem da okupljanje bude u subotu 11-tog februara  :) pauza ce dobro doci, pogotovo ako franzee donese tajlandsko voce, acketa tuva muziku a ja mogu mate sa sve tikvom i bombillom pa da napravimo totalno smuti-pa-prospi-razne-kulture veche :)

ko ne voli machke da ga odma utepam!!! :)

A ja se ponadao da ce to biti ovog vikenda  :|

Mislim da je 17 bas u sred ispita, ne znam kolilko je to dobro. j ih recimo tih dana imam 16. ; 17.;18.; i 19 -og

Ali , Boze moj. Sta je - tu je

Hej! :mrgreen:

Ba? tog nesretnog 11-og imam neki ispit, a tu je negde i neki rođendan na kojem je moje prisustvo obevezno. E sad, da li će ispit biti rano ujutro, i da li će rođendan biti u nedelju, ne znam. U svakom slučaju, ako budem uzmogao dolazim.

P.S. Imam dva mačora koji su pitomi kao kuvane noge :wink:, pa ko se pla?i mačaka, mo?e da navrati da savlada strah...

Aj, valjda se vidimo :-D

• Author

Drago mi je da ima odziva, ali kao sto vec neki pomenuse, ispitni rok je u toku :) pa je najbolje to josh malo ostaviti da se "slegne" pa onda uzivati :).

Evo konsultovacu se danas sa machorima i Vladom pa cu vam reci koja nam tacno subota odgovara. Do tada, srecn uchenje :).

pozzz

Narode,

Dajte da se organizujemo da nakon ispitnog roka , nekog skorijeg vikenda , odemo negde ps Srbiji ili okolnim zemljama.Recimo do Budimpeste ,Bukuresta ili Sofije................. Ako nista drugo  barem do Sremskih Karlovaca na caj  :-D

Dok mi budemo poku?avali da se uskladimo sa svim ispitima na svim fakultetima svih univerziteta u zemlji, proći će zimski ispitni rok, počeće martovski, pa aprilski, pa junski.... A duvan stoji i gubi kvalitet! I ja sam za to da se nadjemo 11-og, ako domaćinima odgovara!

Ako ba? neko ne bude mogao da dođe, nije smak sveta, dru?ićemo se jo?!

Inače, ja sam Dejan (sa liste), doneo bih duvan od breskve i kokosa i svoju devojku koja je odlična u pravljenju raznih slatki?a, pogotovo sa čokoladom i rumom. :) Za one koji me ne poznaju - imam i ja stranicu na HC-u, mada je ba? nisam koristio do sada. Naravno, nick je panonski.

Pozdrav!

mislim da 24.2. ce svima proci januarsko februarski rok a bice dovoljno vremena da mi apsolventi ne razmishljamo o martovskom roku (celih nedelju dana  :lol: ) sta kazete na taj datum?

Ja sam slobodna vec od 8.2. a vidim da neki nisu ni 10-tak dana posle toga!

Znam da taj duvan ne valja da stoji dugo ali ako ti je stoji od letos neka stoji josh 2 nedelje!

sto se tice mesta okupljanja mislim da ne bi trebalo da ispashataju ljudi koji ne vole macke ili su alergicni na njih ili takve stvari pa mislim da bi trebalo da promenimo mesto okupljanja. Ja nisam neki ljubitelj macaka ali mogu da prezivim sa njima jedno vece...

razmislite o tome molicu lepo....

panonski povedi i sestru!  :-)

Marina

idem ja sa tobom u Sa!!!

elem... posto se nikad necemo dogovoriti da to bude vikend... sta kazete na dan u sred nedelje... kao npr 20-ti feb

?

:-)

ljudi!

nikad se necemo dogovoriti jer ce uvek neko imati nesto planirano. predlazem da tamara kaze datum, jer kod nje ce biti skup, pa ko moze tada neka dodje, a ko ne moze tada, moci ce neki drugi put :)

iva

Ola :mrgreen: !

Ba? sam se pitao ko je rayuela :-)

Eto sad po?to znam, moram oma da ka?em da se sla?em, mada bi rekao

isto i da ne znam ko je  :-D

Neka domaćini ka?u kada, a mi ostali kako kome...

Ajd,

Uzrdavlje

• Author

TAKO JE. Lepo ja kazem..nishta bez dlakave, mushke ruke. U ovom sluchaju je to moja :D...dodushe josh uvek malo zenstvena ;).

Posle kucnih konsultacija, shishanje je dogovoreno za subotu. 11.02.2006 u periodu od 4/5/6pm pa na dalje. Dilema je bila izmedju 11. i 25. jer smo u fazi skidanja/postavljanja parketa...ali kako ne znamo kakve sve shtetochine dolaze, ne htedosno da riziujemo novi parket vec cemo mi sve to posle ;). Evo, ako neko bude zeleo da pomogne oko postavljanja..slobodno neka se javi i prijavi na shishanju :-D.

Nego, ne znam da li sam pomenula da duvan koji udje u nashu gajbu, vishe ne izlazi iz nje :) :). Znachi...opcija 1) sve se ushisha 2) ostavlja se Frizu i Gutiju u miraz...(ne znam da li sam vam rekla, ali imaju nekih homomachkastih skolonosti jedan prema drugom...ali nemojte to da prichate pred njima ;) ).

Eto...datum je zvanichno objavljen. Nadam se da nece biti nikakvih menjanja i sluchajnih "sticaja okolnosti" :). Ako se neshto menja, ja javljam na vreme. Da ponovim da se ochekuju samo fini i kulturni shishachi jer cemo one druge da zrtvujemo studentima sa Bogoslovije...(ne znam shta rade, ali svakog vikenda neki crni dim izlazi iz dimnjaka i mirishe nekako...chudno ;) ). I josh jendom da ponovim da praznih ruku ne dolazite :D. Muzika, klopa, pice, shise, duhan...snadjite se :). Nemoj da fali posle :D. I naravno super raspolozenje :).

Ako se pronalazite u ovim gore napisanim redovima, dobrodoshli ste...a ove ostale.."KO SHISHA"  :-D :-D

P.S. Tacna adresa i direkcije do gajbe ce biti objavljene kasnije. Ne moraju svi machofobi da znaju gde zive te prve homoseksomachke ;).

(ICQ broj mi je u profilu za one koji imaju dodatne i zanimljive predloge)

sto se mene tice vazi se za 11-ti ...

ns-adjani i okolina neka se jave pa da organizujemo neko grupno vozikanje do bg-a

i sto se to zove shishanje?  :lol:

Shisharke!

Evo da se i ja javim na forum. Odgovara mi 11. februar, odgovara mi i kolektivni dolazak NS-djana, odgovara mi sve :) Nastavljam da vas pratim i puno pozdrava za buduce domatjine, sa ili bez brkova ;) Vidimo se!

P.S. I moj profil je na Hospitality Clubu, a i na Couchsurfingu... eto...

I meni (i mojoj dragoj) odgovara. Ja donosim ranije pomenute duvane, a ona mo?e ili da ponese gotove kolače, ili da ne?to napravi na licu mesta, ako imate osnovne supstance (mleko, jaja, bra?no, ?ećer...) i ?poret. Eventualne napredne supstance (čokolada, rum i sl.) koje budu potrebne za kolače, doneli bismo sami. Je l' mo?e tako?

Eto jo? dvoje za grupni polazak iz NS-a... :-)

• Author

Ok..cool zvuchi. Ako ne budemo neshto imali na licu mesta, prodavnice rade non-stop ;).

Nadam se da nece biti guzve bash jer nema neogranicheno mnogo prostora u stanu ;). Videcemo koliko ce biti ljudi na kraju, ali, moracete da priznate, da i pored nashe dobre volje za druzenjem i upoznavanjem, nije bash prijatno imati mnooogooo novih i nepoznatih ljudi na gajbi :).

Sve u svemu, mi se radujemo vidjanju i druzenju, a vi javljajte kako ide organizacija. Nije teshko naci nas, a kome trebaju josh neke info, da ne ponavljam 5 puta, imam icq broj i mail u profilu ;).

pozzzzz :mrgreen:

pa racunaj min 5 ljudi iz NS-a... ali to je minimum minimuma!  :-)

a ns-adjani predlozite sredstvo i vreme transporta do bg-a

ja predlazem voz a ovo su vremena polaska putnickih vozova!

08:02, 09:18, 13:15, 16:54, 19:46, 22:30

a ako je neko raspolozen za autostop... ja sam uvek za!

pozdrav

+3 tipa iz Beograda

............................ Ma ne brinite. Kada cheljad nisu besna - ni kuca nije tesna.