Jump to content

Featured Replies

I meni je 11. ok

Hej, nisu bash svi nepoznati nepoznati , cetvoro nas "znash" sa blogova :)

Ne verujem da ce doci bas mnogo ljudi, i za proslo "okupljanje" je interesovanje bilo veliko, pa se 50% ljudi na kraju nije pojavilo i skupilo nas se - jedva - osmoro :)

Nego, gazdarica ima pravo da definishe uslove - recimo, ako se skupljamo mi sa sajta / mejling-liste, da ljudi ne dovode sad milion svojih prijatelja sa strane. Jer ako tako krenemo, siguran sam da svako ima nekoga (ili vise njih) koje bi rado poveo sa sobom. Sto se mene tice, to je primereno za okupljanje u planinarskom domu, ali ne i za neciji mali stan.

No naravno ostaje da gazdarica kazhe the final word :)

LP

• Author

Eto...kako lepo ti sve razumesh :). Htela sam da je kazem da divno i lepo to ako neko zeli da povede cimera, rodjaka, babu , dedu, kolegu, itd...ali to nije toliko zanimljivo ako ja nemam predstavu ko su ti ljudi, tj ako nisu na mailing listi ili nisu na forumu.

Htela bih da priupitam bash svjohnny-ja ko su ta "+3 tipa iz Beograda" jer sa liste znam da vas je vishe is NS-a nego odavde. :)

A sluchaj da se pojavi pola prijavljenih mi je poznat sa raznih okuljanja i zato i naglasih da nije preterrano potrebno najavljivati se..jer bi posle morali da se odjavljujete :). Ovako, kome odgovara taj datum, neka svrati, ali bar po nicku da ga znamo ;).

U zdravlje  :mrgreen:

tip broj 1  je svjohnny    :-D

a ostala dvojica su :

Mateja ( pripadnik  ove liste, samo u obavezama do guse pa nema vremena da se kaci na forum) - ali ja ga detaljno o svemu obavestavam.

Andreja  - NIje clan zato sto nije u mogucnosti. Inace je skroz ok lik ( pokupio sam ga na ulici  :-D ) .  On je nas kolega sa faxa i jedan od najboljih drugova. Inace  je izrazio zelju da vas upozna....... pa sam mislio , ako moze.......da........ono.............mislim..... razumete?

Mislim da ce ovo biti vise nego zanimljivo okupljanje....uz mnooooogo shishe, sutlijasa.....zestine.....

razumem umerenu zabrinutost domacina..... ali znam da gde god se ljubitelji putovanja okupe, mora da bude dobra i prijateljska atmosfera......

da li u obzir dolaze samo razvijene slike ili se mogu doneti i na cd-u?

Poveo bih drugaricu koja je puno putovala te je veoma komunikativna i druzeljubiva osoba.

Nadam se da Tanja, nemas nista protiv da dodjemo zajedno!

Isti nick mi je i na Hospitality-u

Pozdrav svima,

Miroslav

• Author

Koja se sad pa Tanja ovde pita?  :lol:

Nego meni juche pade na pamet da proverim josh jednom ko donosi shishu i ostale delove zbog kojih se ovo i zove "shishanje". Super je i sutlijash i koljachi...ali onda da menjamo ime u "sutlijanje" :). Osim panonskog, da li neko donosi duhan ili mahinu? Mi ovde imamo jednu i ne verujem da ce uspeti da nas obsluzi sve :).

ja imam mahinu ali je mala!

mada koristice...

znam da se on ne javlja, ali i Slobodan (isto je ovde na listi) iz Bg-a (Kikinde) dolazi iako ima ispit 12.2.  :-)

eto... josh jedan clan

Poz

znam da se on ne javlja, ali i Slobodan (isto je ovde na listi) iz Bg-a (Kikinde) dolazi iako ima ispit 12.2. :-)

eto... josh jedan clan

Poz

cao svima!

evo, cuo sam da su me prijavili pre nego sto sam i sam stigao, pa reko bio bi red da i ja licno prijavim nasoj domacici da bih rado dosao. Mozda necu ostati dugo, zbog tog ispita ....

Na HC-u sam "slobkov". Volim da se druzim, a volim i macke (i ja imam dve!). Naravno, smislicu jos neki nacin participacije... ;-))

jel moze da dodje samnom jedan moj drugar koji ima nargilu i duvan od narandze...

nije na nashoj mailing listi ali je veliki obozavalac putovanja ...

pozdrav

M

• Author

Pa kad tako lepo pitash ne mogu da kazem ne :). A jel ste razmisljali da recimo svako od vas ponese "miljenu" sholju iz koje ce neshto da pije? :-D. Nisam sigurna da cemo imati toliko posudja..ali nema veze..moda nam Fritz i Guti pozajme njihove chinijice :).

Bilo bi super ako mozete da nadjete brikete za tamjan, malo vece i "kvalitetnije". Mi u zgradi imamo prodavnicu za tim drangulijama, ali nikad ne mogu da im na'vatam radno vreme.

predlog za one koji nemaju nargilu ni duhan niti znaju da kuvaju ...

neka krenu u shoping egzoticnih cajeva ili bakljavi i tuljumbi!!  :lol: :lol:

Domacice mogla bi da nam ostavish tvoju adresu i broj tel-a za svaki slucaj,

ako necesh da ga ostavljash na forumu poshalji svima private message!

Poz

Uochi najavljenog shishanja zeleo bih da nagovestim i svoje prisustvo... Kao potpuni siromah, bez aparature, duhana, elementarnog poznavanja opreme, pribora za shishanje i procedure, rad sam upoznati se sa tom, za mene, potpuno novom kulturom? :-) Osim dobre volje, sa sobom bih poneo litru nekog vocnog destilata (u narodu poznatijeg kao rakija), svoju omiljenu sholju i venchice od visibaba, naravno sve uz blagoslov domacina? :-)

a sto ne bi prosto neko doneo jedno ono pakovanje plastichnih chasha? to je em praktichno, em moze svako markerom da napishe svoje ime na svojoj  chashi ;)

• Author

pa to je i meni palo na pamet, ali ja recimo ne volim iz tih plastichnih chasha da pijem :). pogotovo ne ako je to neshto vruce :).

ali kako hocete.....ma na kraju nije ovo neka zabit u pitanju. mi se nalazimo na samo 15 min. peshice od Vuka. ima prodavnica koje rade non-stop, a ako dodjete ranije, mozemo kolektivno u "sve za 89" da svako izabere i kupi svoju sholju za shishanje :D.

Taman da je iskoristite za sledeca "shishanja" ako ovo bude valjalo. Ali onda cemo morati da kupimo neki persijski tepih... :mrgreen:

Evo da se moja draga i ja najavimo. Nismo bas neki preterani ljubitelji macaka ali stavicemo stipaljke na nos. :) Donosimo dobro raspolozenje i lepe price, a ako su mace prijateljski raspolozene prema kucecoj vrsti mozemo da dovedemo i nasu kucu posto zivimo vrlo blizu. :) Siguran sam da bi se on odusevio. :)))))

je evo da se prijavim, jeste da me niko nije zvao ali  :-D ustvari i necu doci jer imam ispit sutradan ali samo da vas sve pohvalim: super ovo izgleda i bice jos bolje  :mrgreen:

Svaka cast ljudi za okupljanje :-D

Nadam se da cu moci da se prikljucim na nekom od sledecih okupljanja - uzivanja.

Marko C

Salaam Alejkum dobri ljudi...

Uz ekipu iz Novog Sada, sa Lazarom, Jelenom, Acketom, Bakijem, dolazim i ja... Ravno iz Tajlanda jos ne adaptiran na surove klimatske uslove u zemlji nam Serbiji. Kontam da sve vec imate pa cu poneti svoju sholju i neshto dinara (kuvajtskih).

Vidimo se  :wink:

Bojan.

• Author

А где би ви? :)

Ја да потврдим суботу...званично :).

С(а)купљање шишарки је договорено за 5, 6 пм.... Како коме одговара, али препоручујем околину петице :). Да стигнемо и да кувамо, шишамо и да се дружимо. Да не бих баш овде остављала адресу, најбоље је да ми се свако јави на маил, ко је заинтересован, па да пошаљем све информације :). Ви новосађани можете и заједно да се договрите коме да причам дирекције да не бих сваком понаособ ако сви већ долазите заједно.

Неке од вас сам пронашла на ај сик ју-у, али никако да вас на'ватам онлине...ексепт "равијојле" која спрема посебно изненађење  :lol:

У здравље, па се виђамо ускоро  :mrgreen:

Da li su se novosadjani odlucili kako cemo ici? I da li cemo ici zajedno?

Progovorite na tu temu!

? ?Ja sam se dogovorio! Za sada samo sam sa sobom...? :|

? ?Voz broj 543 krece iz Novog Sada u 15:03 i stize u BG u 16:24 kaze red voznje sa sajta. Da kazemo subota, 14:45, z. stanica Novi Sad? Dobicemo i grupni popust.

? ?Moze?? :roll:

? ? LP

E da, zaboravih. Umoljava se blueGIRL da mi donese onu lonely planet knjizicu "Sirija" ako je moguce :)

LP

umoljena!

ako je ne zaboravim...  :-)

Vidimo se na z. stanici!

Voz broj 543 krece iz Novog Sada u 15:03 i stize u BG u 16:24 kaze red voznje sa sajta. Da kazemo subota, 14:45, z. stanica Novi Sad? Dobicemo i grupni popust.

Moze?  :roll:

Moze! (x2) Pretpostavljamo da ti zna? adresu i ostale bitne podatke.  :-D