Jump to content

Featured Replies

Učlanio sam se juče, ali mi se, barem za sada, ne čini extra interesantnim. Putopisi su prekratki, bez nekih detaljnijih i interesantnih opisa. Možda kada mi sa ST-a tamo nešto objavimo uspemo i da promenimo situaciju?!?!

Погледах на брзака... лепа идеја, ружна реализација. Предвиђам му солидну будућност, јер је рађен у CMS-у па је доста интерактивнији од СТ-а, ал' сти је андерграунд и тако треба и да остане. :spot:

Eto da se i ja prikljucim diskusiji:)

Ja ne bih bas generalizovao da su putopisi grozni na gdestinacija.com, ali svako ima pravo na svoje misljenje.. sasvim je sigurno da smo skroz razlicita koncepcija, jer mi zelimo da svako pise i time ispolji neki svoj dozivljaj, a oni koji dodju da citaju mogu da biraju ciji ce putopis procitati..

Pozivam vas da i vi obogatite ovaj sajt i da vidimo i vas odnos prema putovanjima

Vi želite da svako piše i ispolji neki svoj doživljaj, a mi ne želimo  :psuje:

Tako kažeš. :102:

Vi slobodno mozete da preuzimate putopise.. mada vidim da vam nisu interesantni, pogotovo sto ne zelite da svako iskaze svoj dozivljaj sa putovanja.

Hm... ničije mišljenje nema težinu apsolutnog vrednosnog suda... na kraju krajeva, kritika je dobra sve dok nije isuviše oštra. Siguran sam da svaki sajt ima svoju publiku, pa će je i "gdestinacije" pronaći.

Tako da, nije istina da mi ne želimo da svako iskaže svoj doživljaj... stvar je u tome da većina ljudi iz Kluba putnika ima veoma izgrađen odnos prema putovanjima, što često podrazumeva i pomalo specifičan ukus.

Što se mene tiče, što više različitih sajtova o putovanjima, to bolje  :mah:

Interesantna rasprava.

Pogledao sam Gdestinacije tek povrsno tako da necu nista da kazem dok ne procitam bar dva-tri putopisa srkoz na skroz.

Ono sto sad mogu da kazem je da mi se ime svidja posto volim igre recima...

Bilo kako bilo, zelim vam srecan rad i postojanje :)

:mrgreen:

Име за сајт је одлично. Да не буде забуне, путописи нису лоши, ал' су прекратки, више су у форми разгледнице. Бар за мој укус. kiklop

Meni se dopala pričica http://gdestinacija.com/2007/05/19/parashuteri/, ispisana je prilično inteligentno i duhovito.

A s druge strane jeste tužno što su sve priče šture, što deluju kao da su sklopljene prilično na brzaka. Što verovatno ima veze i sa koncepcijom sajta.

@gdestinacija

To što su priče pisane ofrlje samo po sebi nije strašno, neko to verovatno i voli, ali je definitivno glupavo kad čovek pričajući o Krfu kaže da je to

Najveci i najsverniji Grcki otok
što je opasno visoka koncentracija netačnih informacija (da se kulturno izrazim).

Razmisli da li ti valja da puštaš da ti piskara ko šta stigne po sajtu ;-).

ok, to je prepravljeno:) ali pored toga sto svako moze da ostavi post, svako moze da komentarise i kaze "e to nije tacno ili sl."...

upravo je cilj da se saberu razliciti utisci i komentari, jer svako pise subjektivno, a kada postoji vise uglova onda se realnije moze sagledati ukupna slika.

I tako je pitanje koje je Spavac postavio ostalo bez odgovora.  nono

Ja sam se registrovala samo da bih odgovorila nesto na komentar iz teksta o Njujorku. Inace mi se ne svidjaju tekstovi. Cudni neki ljudi i atmosfera. 

Meni se svidja ST!  klanj::

CIA i Vatikan uz podrsku Amerikanaca :D

Za komentarisanje na gdestinaciji nije potrebno biti registrovan..

Naravno nas cilj nije da se poredimo sa ST-om, nidi da vam budemo konkurencija

uh,

super sto postoji jos jedan sajt, ali neophodno je raditi na njegovom kvalitetu, a to je mogucno

samo ukoliko sajt okuplja dobre ljude..i bilo bi sjajno da je u ovoj zemlji skoncentrisan veci broj putnika, jer bi onda svaki

sajt okupljao razlicite putnike, a razlicitosti nikada dosta..

smatram da ST okuplja kvalitetne putnike tj. ljude koji mogu da pruze informaciju uz dozu neophodne neposrednosti,

a neretko i humora... takodje se nadam da ce biti i novih sajtova, a da ce se u medjuvremenu pojaviti i vise ljudi, koji ce cunjati po njima..

dakle, potrebno je vreme da bi se postigao odredjeni kvalitete..

pozz

• 4 months later...
HRVATI KUPILI SRPSKI BLOG  29.10.2007.

13:27 - Hrvatska kompanija Mojblog kupila 50 odsto turističkog srpskog sajta www.gdestinacija.com.Na tom sajtu pišu prvenstveno korisnici iz Srbije, ali je veoma posećen i u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, izjavio je jedan od suvlasnika Marko Jevtić. On je rekao da je reč o prvom slučaju da neka strana kompanija kupuje srpski blog. Gdestinacija postoji od maja, ali je privukla veliku pažnju u regionu jer na njoj je već preneto više od 100 putopisa i vrlo je posećena.

Prema Jevtićevim rečima, partnerstvo će omogućiti razvoj tog sajta, preko uvođenja novih servisa i načina oglašavanja, a biće omogućena i promociju sajta u inostranstvu. (B92)

eto...

a poshto je klub putnika srbije? cisto informativno...  mozda bismo mogli da prodamo slovencima :D

mmmm... aaagggghhh... jagnjeci sendvic... neka bude ako Ujguri pozovu u narednih par minuta dobiju i nekoliko clanova pride da im timare brade...

end troll...

ma jeste, onda će doći kinez i od ujgurskog magarca napraviti magareći sendvič a sajt će dobiti upotrebnu vrednost ko oni famozni džepovi na kineskim pantalonama, koji imaju samo šav a nemaju rupu, pa ako hoćeš da imaš kompletan džep moraš da pocepaš pantalone sam :bag:

a gdestinacija se lepo ugdestinila, nije se lenjstvovalo, svaka čast  ;D