Jump to content

Featured Replies

Posted

123mislim da je malo rano ali ipak... gde za novu 2008 godinu, ali na trg. atina , pariz,istambul ili nesto drugo. molim da mi prenesu iskustva u vezi sa time.  :mrgreen:

:bang:

ja sam dobila poziv za 22.6. na proslavu 10 godina male mature (al sam matora) pa sam im rekla da me pozovu 20-tog da cu onda mozda znati kako stojim sa rasporedom...

Da li si ti svestan gde je nova godina? Bolje planiraj leto!

;D

• Author

ma leto sam isplanirao, ali pomalo razmisljam i o ovome. znam da je jos rano, ali neka iskustva nisu da odmet. ::artist:

Najbolje i najjeftinije ponude kreću septembra, ako koristiš turističke agencije.

:102:

Ti bi u sopstvenoj režiji?!?

• Author

ne. iskljucivo preko agencije.znam da  pocetkom septembra pocinje sa ponudama, ali zeleo bih da cujem necije iskustv, gde je bio i kako se proveo. ja bih hteo da vidim grad i da na novogodisnju noc budem van, jer su mi hoteli zaista dosadili. ja hotel imam i u krusevcu, odakle sam sli hocu na trgu dabudem, pa me interesuje gde je najlepse. cao svima. 123::arabia:::artist:

borivoje, a sto ne bi probao nesto novo- vidi sta ti deluje privlacno, kontaktiraj neke ljude preko HC-CS da ti daju neke savete, smestaj i budi na bilo kom trgu koji pozelis bez hotela i sa velikom sansom da se provedes bolje nego ikad. to ti je moj savet, a ti razmisli, vremena imas.  :spot:

eeeeeeeeeee,

ajde da napravimo zurku za novu godinu :D...... jednu generalnu probu

recimo ........ sredinom juna  :P

Marina nije ni pozvana  :P

Hahahah............ hmmmmmmmmmm, mozda bih i mogao nesto da organizujem. Jel ste  da Novu Godnu cekamo u gradu?

ajde da novu godinu cekamo u nekoj pecini, tamo je konstantna temperatura, niko se ne zali na buku, ima mraka ako je nekima potreban, moze da se lozi vatra, prave gluposti, bla bla i tako to

Ја ћу вероватно за НГ бити у Турској на Босфору негде. :banana:

nemas frke, pravimo i generalnu probu reprize nove godine..... mislim da je mpetrovic organizator,  ali on je malo nepouzdan  (  :pij:  )