Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav putnici.

Možete li mi preporučiti neki jeftin ili besplatan parking oko Beogradskog sajma?

Preko puta sajma,Senjak,imas gomilu malih ulicica,negde se parkiraj,pazi samo da ne stanes na garazu nekom,i samo se spustis pesaka posle nizbrdo ka sajmu.

samo se spustis pesaka posle nizbrdo ka sajmu.

a, kako da se posle popne?  :?

Hm...vidis,nisam razmisljao o tome...mozda uzbrdo a?

samo se spustis pesaka posle nizbrdo ka sajmu.

a, kako da se posle popne?  :?

Hm...vidis,nisam razmisljao o tome...mozda uzbrdo a?

dobro, ti se sad salis, dok sam ja mrtva ozbiljna.  8-)

@ppz

a da se parkiras negde na B. brdu il Vidikovcu i sjuris se nekim busom par stanica? caskom si TU, tj. na Sajmu.

• 3 weeks later...

Jedino Sava Centar pa nekim basem jednu stanicu. To ti je najsigurnije. Mada su mene jednom na tom parkingu čuknuli, naravno nikog nije bilo kada sam se vratio...

• 5 months later...

Može li mi neko pomoći oko preporuke za parking koji je najbliži relaciji Trg Republike - Francuska ulica - Gospodar Jovanova ulica? Neću imati puno vremena za kruženje i traženje parkinga. Hvala  :)

Па једино да паркираш у Француској, Господар Јовановој, Господар Јевремовој или у некој од околних улица. Претпостављам да ниси из Београда, али чисто да знаш да је проналажење слободног паркинг места ноћна мора и срећа је ако налетиш на празно за мање од 15 минута потраге.

Nisam iz Beograda, iz Sarajeva sam. Ima li neka garaža? Na internetu sam naišla da ima u blizini Dobračine ulice parking. E sad, ne znam ni da li mi je to blizu (meni se čini da jeste, a opet možda se varam) i ne znam o kolikom se prostoru radi a ni gdje je tačno. A na Parking servis Beograd vidim imaju garaže, Zeleni venac i Masarikova mi se čine relativno blizu, ali opet bih molila za info da li bi to moglo biti rješenje?

Pa ja mislim da ti je Obilicev venac najblizi i najbolji...beogradjani (pa to nisu ljudi) ce ti mozda znati reci da li guzva...verujem da bi znacilo i vreme dolaska...

Ako ces da se navodis nekim GPS-om, kad gledas mapu na gugletu, objekat koji je bukvalno na prelasku iz normalne ulicu u pesacku zonu je taj parking.

Pa ja mislim da ti je Obilicev venac najblizi i najbolji...beogradjani (pa to nisu ljudi) ce ti mozda znati reci da li guzva...verujem da bi znacilo i vreme dolaska...

Ako ces da se navodis nekim GPS-om, kad gledas mapu na gugletu, objekat koji je bukvalno na prelasku iz normalne ulicu u pesacku zonu je taj parking.

Hvala za info, dolazim u nedelju, trebalo bi oko 11 ujutro.

U nedelju je free u sim zonama ali ti treba malo srece. Cisto da znas ...

Treba li mi sreća i za garaže? Dolazim na ljekarski pregled i ne smijem zakasniti pa sam zato ovako temeljito zanovijetalo  :)

• 3 years later...

Pozdrav,

Molio bih Vas za preporuku gdje da parkiram auto u blizini "MAKEDONSKE" ulice u Beogradu (u blizini Trga Republike). Da li ima neki parking koji se ne plaća i ako ima pošaljite mi link sa googlemaps. Također Vas molim da mi pošaljete i najbolju opciju gdje mogu da platim garažu-parkin, šta li već. Hvala puno.

Edited by MarkoBL

Prostudiraj malo sajt parking servisa, pa ces vec otkriti sta ti je najbolja opcija. Ako dolazis vikendom ili ti treba parking nocu (od 21h do 7h ujutru) tad je svuda besplatno, kao i od subote posle 14h do ponedeljka do 7h ujutru. Opcija ti je i da ostavis vozilo negde van parking zona, pa dodjes ili peske ili prevozom. Opcija koja moze da ti posluzi je da, recimo, ostavis auto u soping centru "Usce" (besplatno), pa prevozom ili peske (30min) preko mosta dodjes do Makedonske.