Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo ljudi... Gde biste otisli na jedan dan onako na izlet, setnju banjom, rucak uz to, sta god. Inace zivim u Nisu. Zbog obaveza nemam vremena za nista duze pa bih iskoristila jedini slobodan dan u nedelji da odem negde? Sa drugaricom inace, da ne bude idem sama.  ;D Hvala unapred na predlozima... :) A da, bitno je i to da se moze stici autobusom...

Može Sokobanja ili Djavolja varos  ;)

Tu ti je blizu,a možeš i busom  zvizhd

Smederevo. Moze i vozom... Grad nije veliki i moguce je videti to sto se tamo nudi za jedan dan...

• 2 weeks later...

Ja ne znam gde se sve može autobusom iz Niša i to u jednom danu tamo i nazad. Ali, da živim u Nišu, prvo bih obišao okolne planine. Npr, Vlasinsko jezero ili Zavojsko jezero. Jes' ono, ne znam ni da li postoji neki dobar restoran, ali to može i u povratku, u Pirotu ili Leskovcu. :) Pomoglo bi kada bismo znali kakva te mesta zanimaju. Naravno, biciklom bi sve bilo mnogo lakše, ali sad već ide hladnije vreme.

Pozdrav, ja preporučujem Progar, kod Surčina u Bojčinskoj šumi. Extra mesto za odmor.

Vala, Miloše, svaka ti čast kad si iz cele nam Srbije izdvojio Progar kao mesto za odmor! :) I to još autobusom iz Niša, na jedan dan. Sve i da je elitni kompleks sa 18 zvezdica, ne verujem da bi ikoga mogao da oporavi od samog puta tamo i nazad. :) Pogotovo ako bi išla Ulicom mira kroz Boljevce, kuku meni...

No, mogao bi da istakneš kvalitete Progara, moram priznati da je meni delovao nešto slabije i od Boljevaca. Bojčinska šuma je ok, Tarzan plaža je vrlo zanimljiva (verovatno ne toliko u ovo doba godine), pecarošima je Živača sigurno privlačna, ali Progar kao Progar mi je bio eto, mesto na putu. I Kupinovo mi je ostavilo mnogo jači utisak, a tu je i Obedska bara. U stvari, ako već pričamo o tom kraju, Zabran, sa nasipom, mi je bio najimpresivniji (Obrenovac). :) I dobro, ona osmatračnica u Obedskoj. A opet, samo malo južnije od Obrenovca, Liso Polje je predivno (priznajem da nisam video restorane). Baš pre nedelju dana postavih film sa vožnje kroz Liso Polje. A Boljevce i Bojčinsku šumu prošle godine. Progar i Obedska čekaju red, biće valjda do Nove godine. :)

Opet, za jednodnevni izlet, bez noćenja, ne bih nikako preporučio da vožnja u jednom smeru traje više od 2 sata, a poželjno do 1 sat. Možda početi baš od Sokobanje, koju predloži slatkiš. Tamo je i Bovansko jezero, možda je lepo za šetnju.

milose, ne preporucuj vise tu bojcinsku sumu, poslusala sam te za restoran i gadno se pokajala, nit je jefrin nit dobar, jelovnik mu ima 10 jela sa sve dezertom.

milose, ne preporucuj vise tu bojcinsku sumu, poslusala sam te za restoran i gadno se pokajala, nit je jefrin nit dobar, jelovnik mu ima 10 jela sa sve dezertom.

To ti je kad brzaš !  ;D

Nikad  brza brzina kada je hedonizam u pitanju  lol::

u pravu ci, mozes zamisliti  gurmana koji je prevalio toliki put i vidi takav jelovnik, kad su doneli jelo, doslo mi da placem. a tek kad je stigao racun :death: