Jump to content

Featured Replies

• Author

Upravos am se uclanio be welcome, ne znam tacno kako ovo ni funkcionise ali  klasican odmor je  malo dosadan?

• Author

Poz,

Nista posebno, gledaos am neke aranzmane ali  2 dana i ako ti napisu 5  dana itd, soping tura i to je to iskreno to mi je malo bezveze. otisao bih na  aj recimo 5 dana,  basom ili vozom  i koliko znam najeftinija povratna karta basom je 6500 povratna Fudex ali ako putujes iz unutrasnjosti dodje ti na isto kojim god basom da ides:)

Vozom  pa ne znam sada d ali je ovo povratna 70 evra ili sta? N e znam,  i nasao sam negde kao 99 e avio karta. 

Sto se smestaja tice ha ha svidelo mi se ovaj novi vid putovanja  couchsurfing ali ako tu ne nadjem nista idem  hostel najvise do 10 evra za noc.

Sto se obilaska tice  sve mi jedno idem kupiti neke krpe ako nadje videti grad malo odmoriti mozak  to je to.....

• Author

E da zanimlao bih me  da li ko zna kolko novca je negde neophodno za klopu, kafu, slatkis, kartu z avoznju po gradu  itd  u  proseku na dnevnom nivou!

negde mislim d aje to 20 do 25 evra naravno +hostel  itd.

Išao bih sa ženom početkom novembra za Beč, recimo 4 noćenja 5 dana (nije striktno), kolima iz Novog Sada. Troškovi bi bili oko 25 evra po osobi (četiri osobe u kolima), znači slobodna su 2 mesta. U Beču ne moramo biti zajedno, mi bi voleli što više toga da obiđemo, kupovina nas ne interesuje, mada možemo u povratku navratiti i do nekog šoping centra baš da vidimo te popuste što ih reklamiraju Agencije...Otvoreni smo za predloge?

Pozdrav,

Cao, ja sam planirao da idem sa devojkom pocetkom novembra u bec, da li neko moze da mi da preporuku hostela gde odsesti, da bude u blizini centra i koliko su cene nocenja sa doruckom, sta ne treba propustiti za obilazak, itd hvala vam unapred.

I ja idem u Beč 9-11. 11. pa sam tražio sebi. Zapao mi je za oko ovaj smeštaj pored ž. stanice, svi ga hvale, sve je novo i dosta je povoljno (11€ po glavi u dormu, 21€ u dvokrevetnoj s kupatilom)

http://www.venere.com/farmhouses/vienna/farmhouse-a-o-wien-hauptbahnhof/?sd=9&sm=11&sy=2013&ed=11&em=11&ey=2013&rgval=2||6_11

Na kraju ga nisam uzeo jer sam našao bolju lokaciju, a, očigledno, nemam ni neposredno iskustvo, ali uzmi ga u razmatranje.

Ponavljam ponudu:

kolima Novi Sad - Beč - Novi Sad (200 na sat u krivini)  ::crazy:

trošak puta do 25 evra po osobi (možemo autoputem a možemo i offroad kozijim stazicama)

slobodnih mesta u kolima 2 (može i troje nazad (onda 20 evrića pp), al će onoj guzi u sredini biti malko tvrdje)

broj noći-dana u Beču 4-5 (naša želja ali nije striktno)

termin u novembru poželjno početak meseca dok je još miholjsko leto.

U Beču možemo a i ne moramo biti u istom hotelu-hostelu-kući-apartmanu-kolibi, svako ima svoj budžet i želje, možemo da pregovaramo.

Isto je što se tiče i obilazaka, nismo vezani pupčanom vrpcom, možemo a ne moramo.  pijjj

Outleti, Pandorfi i ostale kupovine možemo obaviti jedan dan, kola su karavan biće mesta, ali svako plaća svoju carinu!  ;D

Ako ima zainteresovanih, OVO VAM JE ŽIVOTNA PRILIKA DA POSETITE BEČ!  :dance:

• Author

iskreno meni treba ozbiljan  saputnik za Bec.  Hostel ili CS sve mi jedno....... Ali cekam jos 2 odgovora za CS,  mozda zato sto sam pocetnik teze ide....

Ja iz Novog Sada udjem u autobus za bec u 21:30(polasci su samo cetvrtkom i nedeljom, to je neka nova linija) i stignem u Bec oko 4:30 i taman dok se prosetam do centra otvaraju se prve kafane, popijem koje pice i krecem u shoping. Bec je jako skup grad i jedan je od najskupljih gradova u evropi tako da bi vam preporucio da proucite grad preko google map-a, jednostavan je kao i svaki panonski grad.

A po cemu je skup? Ja sam tamo bio vise puta po nedelju dana, jedino su restorani skupi, hrana garderoba sve je jeftinije.