Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko raspolozen za putovanje u Atinu u trajanju od 8 dana. Placeno je 8 nocenja,hotel sa 3 * u centru plus dorucak ( svedski sto) . Mislim da ima i rucak ali svaki drugi dan (ako vas ovo cudi zasto svaki drugi dan javite se pa cu vam objasniti). Sve je ovo za 2 osobe a cena PO OSOBI bi bila oko 70 evra. PUT NIJE UPLACEN. Ovo prodaje neki momak koji je trebao da putuje sa devojkom ali su spreceni da otputuju. Ako je neko raspolozen neka se javi da kupimo ovo zajedno i podelimo troskove. Mislim da je vrlo povoljno s obzirom da puna cena ovoga iznosi oko 500 evra tj. 250 po osobi a u ovoj varijanti SVEGA po osobi 70 evra za 8 nocenja sa doruckom + 4 rucka (svega 9 evra po danu boravka u kolevci civilizacije). Znaci troskovi boravka bi bili minimalni osim puta do Atine ( mislim da je povratna karta busom oko 8000 dinara ). Losa strana je sto boravak mora da se zavrsi do 31. oktobra sto znaci da bi moralo da se putuje najkasnije 23. a to je vec sad u prvu sredu. Moj telefon je 063 876 2389 a mail je [email protected] p.s. Izvinite, ako ovo deluje zbrkano - putnicka nervoza me trese  zvizhd:blob:

ja bih trebao da idem ovih dana u Atinu... samo mi je bitno da hotel nije daleko od centra. Jel imas adresu?

• Author

Imam adresu, ulica je  Ag. Konstantinou - *uliva* se  u trg Omonia i hotel je izmedju 2 metro stanice tako da mislim da je na dobrom mestu. Mada ja nikad nisam bio u Atini- samo sam pogledao na mapi. A u kom smislu si zainteresovan za ovo posto videh na tvom profilu da pise da si u Kini? Ja sam mislio da mi se javi neko iz Srbije ili blize okoline pa da zajedno putujemo ali posto se niko ozbiljan ne javlja SKORO SAM ODUSTAO :102:

Odlicno - centralna je lokacija! osim sto se Atinjani boje da idu tu oko Omonije zbog imigranata, narkomana i prostitucije. Ja sam trenutno u Srbiji... isao bih poslovno i to sto pre.... mozda sutra, jer imam let za Kinu 29.oktobra.