Jump to content

Featured Replies

Posted

Uzela sam kartu za drugaricu i mene iz Tokija za Sangaj preko "Spring Airlines-a". Nisam bas cula za ovu avio kompaniju pa me zanima da li je iko koristio njihove usluge? Sóbzirom da smo u backpack varijanti nije puno problem tih 15kg dozvoljenog prtljaga (ukupno i sa rucnim prtljagom, dakle, sve zajedno). Karta nas je po osobi izasla 105e i to je bilo najjeftinije u tom periodu.

Leteo vishe puta iZ i za Shngaj unutar kine i baza im je bila onaj manji aerodrom.

Nema bash striktne politike merenja torbi za strance, ali sam zato video da kinezi unose kao rucni prtljag neke kofere koje ne bi prihvatili ni za chekirani prtljag.

Sve ostalo klasicno za low cost kompaniju- naravno malo mesta za noge. Bezbednost ok.

Vise puta sam leteo ovom kompanijom ... Odlicni su! 

Malo su bolji od prosecnog low-costera, a opet najbolja low-cost kompanija u Kini, jer pokrivaju dosta gradova.

Srecan put!    :mah:

• 3 weeks later...

Na nasem letu iz Tokija za Sangaj su i tek kako bili striktni po pitanju prtljaga. Nisu bili strikni u dimenzijama torbe za rucni prtljag, ali jesu na tezini. 15kg prtljaga je ukljuceno u cenu karte, svaki kilogram preko se tarifira sa 1500 japanskih jena ( otprilike 15$/kg). Stavlja se torba (ranac) + rucni prtljag na vagu i nema popustanja.