Jump to content

Featured Replies

• Author

Evo da se javim i ja  :mah: tvorac ove ideje koja ne moze da dodje u nedelju na upoznavanje:((((ali se nadam da cete se okupiti i smisliti nesto,i da ce se pisati utisci o putovanju:)))

i ja sam vrlo zainteresovana za ove vikend varijante!   :blob:

ima li nekog konkretnog dogovora?

Нажалост нема  :( На синоћном заказаном окупљању ради упознавања, размене искуства и идеја од 15 заинтересованих појавило се двоје.

Ако имаш предлог где и кад би путовала пиши...можда ти се неко придружи  :)

Tek sada videh temu...I ja sam zainteresovan, imama iskustva a i voleo bih jos malo Srbiju upoznati...

Mozda je dobro napraviti grupu na Fb pa dodavati clanove koji bi isli ili se  eventualno dogovarali. Svakako je prakticnije nego ovako.

Ja planiram 12.4. na izlet ka Djerdapu, sa jednom od agencija koja radi ovakve dnevne izlete po Srbiji .. 1000din.

Ako neko zeli da mi se pridruzi javite se na PP pa cu vam dati vise detalja.

Pozdrav svima, ovo je interesantan forum. Poslom sam imala prilike da obidjem neke delove Srbije koje verovatno nikad ne bih obisla osim eventualno u tranzitu i mislim da ima mnogo interesantnih kutaka u nasoj zemlji kojima vredi posvetiti paznju a ne samo izvan okvira granica. Izuzetno sam zainteresovana da se prikljucim nekoj vikend akciji kad dodje lepse vreme.

Od lokacija koje je nisam posetila a svakako bih volela istakla bih Resavsku pecinu, Golubac, Maglich .. nesto verovatno zaboravljam.

Mislim da je steta da sve ostane na forumskom dopisivanju, bilo bi cool nesto realizovati.

• Author

Pozdrav svima.Drago mi je da ima zainteresovanih za moju ideju pa evo predloga za 11.04.do 13.04.Izabrala bih Djerdapsku klisuru,sa nocenjem u Majdanpeku i posetom Rajkove pecine koja je 2,5 km od Majdanpeka.Mozemo tu uvrstiti i To je samo predlog i naravno trebalo bi dosta da se razradi plan alikako vidim voz postoji doPozarevca pa bismo mogli da idemo nekim autobusom,ili kako se vec dogovorimo.

Uf, da, zaboravila sam da napomenem da sam ja vise za jednodnevne akcije, obzirom da su mi vikendi ipak fino isplanirani uglavnom aktivnostima, koje ne bih propustala, bare m u ovom trenutku. Rajkova pecina izgleda super, ja sam za! Medjutim ja sam za varijantu jednodnevnog izgleda nedeljom, mislim da nije problem, do Majdanpeka iz Beograda treba okvirno 3 sata kolima, nije previse strasno sa pauzom izmedju putovanja. Naravno to sve ima smisla ukoliko je pecinu moguce posetiti nedeljom.

Naravno, meni je OK da idemo mojim kolima, ukoliko neko ima hrabrosti da ide sa mnom kolima uz odredjenu participaciju u troskovima putovanja :D Kao vremenski okvir mi doduse vise odgovara kraj meseca, oko prvog maja najoptimalnije, u tom slucaju bih mogla da spojim i dva dana.

Знам да је наслов теме "vikend obilazenje Srbije" али ако има заинтересованих за путовање и радним данима нека се огласе  :)

Pozdrav svima . Ja sam  zainteresovana za obilazak Resavske pecine . na popustima i grupovini ima  ponuda za jednodnevne izlete  . koga zanima  neka se javi  clap.gif' alt=':clap:'>

vikend u Resavsku pecinu preko popusta

Мене колима кошта 800дин. по особи кад иде 4 особе а код њих је цена 1100дин.

За тих 300дин. разлике може да се клопа негде  :eat: а о предности путовања колима да не говорим.

Gaga, sto se mene tice, mozemo da se dogovorimo za Resavsku bilo kad .. tj bilo koje nedelje, al ne sasvim ad hoc :D

Kolima, naravno, mojim, tvojim, kako god ... kad se ide po Srbiji ipak mislim da nema potrebe juriti ponude Grupovine i sl. organizovanih tura, kad ides u sopstvenom aranzmanu imas apsolutnu slobodu kretanja.  :D

Ja sam zainteresovan za neki izlet u prirodu u narednom periodu. Može i u našoj organizaciji ili preko agencije. Taj Đerdap nisam obišao.

Maglić sam obišao, Resavsku pećinu takođe i zaista je lepa (ceo taj kraj). Znajte samo da je u pećini prilično hladno (iako je napolju 30C) pa ponesite neku trenerku i sl.

Simeun, u ovom predprazničnom periodu mogu i neki radni dan da iskombinujem.

Našao sam i jedno udruženje ljubitelja prirode iz Beograda koje ima interesantne izlete.

Kod njih sad u sredu uveče ima besplatno predavanje o fotografisanju prirode pa se možemo i tu naći, upoznati, videti njihove akcije i eventualno dogovoriti za neki izlet. Ko želi više informacija o predavanju nek piše.

Pozdrav 

Kod njih sad u sredu uveče ima besplatno predavanje o fotografisanju prirode pa se možemo i tu naći, upoznati, videti njihove akcije i eventualno dogovoriti za neki izlet.

Добар предлог али као што видиш нема интересовања  :(

Већ је Arinina покушала да организује окупљање, упознавање и размену идеја али осим ње и мене нико се није појавио  :(

Sunset, a koje bi to udruzenje ljubitelja prirode u Beogradu bilo? I gde?

A sto se ne bi jednostavno organizovalo nas nekoliko koji smo zainteresovani i spremi na akciju a ostali uvek mogu da se prikljuce.

Eto, Sunset, daj ti neki konkretan predlog, samo da bude vikend da mogu i ja da se ukljucim, pa da se dogovorimo.

Evo ja imam predlog

Ovcarsko Kablarska klisura ili Uvac, to je zanimljivo za pocetak (barem meni). I to mozemo prve nedelje posle uskrsa

Ja sam iz Beograda i hteo bih da vam se pridruzim, ali mogu radnim danima, sem petka i nedeljom. I mogu samo na jedan dan, znaci rano ujutru krenemo i kasno popodne se vratimo. Za takve akcije mozete da me racunate  ;D Dajte i vi neki predlog  :)

Evo ja imam predlog

Ovcarsko Kablarska klisura ili Uvac, to je zanimljivo za pocetak (barem meni). I to mozemo prve nedelje posle uskrsa

Ja sam iz Beograda i hteo bih da vam se pridruzim, ali mogu radnim danima, sem petka i nedeljom. I mogu samo na jedan dan, znaci rano ujutru krenemo i kasno popodne se vratimo. Za takve akcije mozete da me racunate  ;D Dajte i vi neki predlog  :)

Лепи предлози. Прошле недеље сам камповао у Овчар бањи, све препоруке, нема грешке.

Не знам да ли си мислио на Увац као реку, језеро, манастир или место али шта год да изабереш нећеш се покајати.

Ако желиш да као европски туриста одеш видиш усликаш и вратиш се онда је један дан кнап а за све преко тога рачунај да треба издвојити мало више времена.

Pa ja iskreno ne mogu sebi vise vremena da dozvolim zbog posla. Ali zato sam mislio da se krene oko 6-7 ujutru (ili jos ranije) i oko 6-7 popodne nazad. Ja mislim da za to vreme moze nesto da se vidi. Sto se tice Uvca, pa ne znam, tamo su mi najzanimljiviji oni meandri ili kako se vec zovu  :) A voleo bih i da se popnem ili na Ovcar ili na Kablar, sve zavisi od vremena. Tako da ako je neko zainteresovan za ta dva predloga, i za taj datum nek se javi  :)

Pa ja iskreno ne mogu sebi vise vremena da dozvolim zbog posla. Ali zato sam mislio da se krene oko 6-7 ujutru (ili jos ranije) i oko 6-7 popodne nazad. Ja mislim da za to vreme moze nesto da se vidi. Sto se tice Uvca, pa ne znam, tamo su mi najzanimljiviji oni meandri ili kako se vec zovu  :) A voleo bih i da se popnem ili na Ovcar ili na Kablar, sve zavisi od vremena. Tako da ako je neko zainteresovan za ta dva predloga, i za taj datum nek se javi  :)

Тај поглед на меандре (чувени мотив са свих разгледница) је са видиковца Молитва а до њега стижеш ибарском магистралом до Нове Вароши, ту лево према Сјеници и у Сјеници лево према Ивањици до Сјеничког језера које се налази 8км од Сјенице. Ту паркираш ауто и утабаном стазом 4,5км до Молитве. Укупно 4 сата лаганог хода, мало разгледања и мало фотографисања.

У том случају Овчар и Каблар су ти уз пут а до врха обе планине се може доћи колима, до врха Каблара још 200м хода, само обрати пажњу и питај некога за пут пошто путеви на обе планине воде кроз села, пут је лош итд.

Срећно!