Jump to content

Featured Replies

Тај поглед на меандре (чувени мотив са свих разгледница) је са видиковца Молитва а до њега стижеш ибарском магистралом до Нове Вароши,

Откуд Ибарска магистрала у Новој Вароши? :)

Тај поглед на меандре (чувени мотив са свих разгледница) је са видиковца Молитва а до њега стижеш ибарском магистралом до Нове Вароши,

Откуд Ибарска магистрала у Новој Вароши? :)

Извините ако сам вас збунио.

Да отклонимо дилеме око имена пута:

Тај поглед на меандре (чувени мотив са свих разгледница) је са видиковца Молитва а до њега стижеш из правца Београда европским путем Е-763 до Нове Вароши,

Свако добро

Prvo da vam kažem da su prezentacije o fotografisanju prirode (pejzaži) bile zaista korisne, a držali su je ljudi iz Foto saveza Srbije.

Simeun, zato sam i predložio da se nađemo na događaju koji bi i inače posetili, da ne bi gubili vreme ako se ljudi ne pojave.

Rafaela, udruženje se zove Klub aktivnih uživalaca prirode, a pošto ne znam da li smem ovde da ostavljam linkove i reklamiram njihove akcije poslaću ti pp. Možete ih i izguglati i videti na sajtu akcije.

Slažem se da se nas nekoliko može organizovati. To sam u principu i mislio  :)

Rafaela, pošto mi deluje da ste samo ti i Simeun zaista zainteresovani poslaću vam predloge kao pp

milos-mimi, tvoji slobodni dani su malo nezgodni  ;) ali ako sam dobro shvatio subota ti je slobodna  :)

Rafaela, udruženje se zove Klub aktivnih uživalaca prirode, a pošto ne znam da li smem ovde da ostavljam linkove i reklamiram njihove akcije poslaću ti pp. Možete ih i izguglati i videti na sajtu akcije.

Dobrodošli su svi linkovi i obaveštenja o neprofitnim akcijama i organizacijama čiji su ciljevi kompatibilni s našim (širenje putničkog duha, vidika, tolerancije i multikulturalnosti). Što se tiče komercijalnih, zavisi od konteksta i namere: ako se daju u cilju informacija i pomoći saputnicima, tolerišemo ih, a reklamiranje suzbijamo. Pri čemu je granica nekad mutna.

Pozdrav svima! ja sam novi na forumu . Citam vase ideje i dopada mi se taj predlog za Uvac, Kablar, ili uostalom ako dodje do neke izmene verujem da ce takodje biti nesto dobro  :spot:  . Da li pre ili posle praznika, meni je svejedno, samo da je lepo veme i siguran dogovor , pa se dobra "bleja" podrazumeva  :kamp: Slazem se da se za takvu putasestviju nas nekoliko moze organizovati pa posto meni odgovara bilo koji dan sacekacu da neko drugi predlozi datum , pozz  :blob:

e da putovanje za vikend...pa to svima treba...nesto gledam svi imaju neku kucu vikendicu negde,jedino ja nemam gde da pobegnem od guzve...mozda bih i otisao negde ,ali nisu svi moji prijatelji raspolozeni da setaju i lutaju,jedva cekaju da se skrase kuci i odmore...drugim recima...jel primate u vasu druzinu,jednog sanjara i rodjenu skitaru ? :)

• 2 weeks later...

Ovo je totalno nepovezano, mada moram da prokomentarisem, @ dzoni setac .. tvoj nick i opis "sanjar i rodjena skitara" su me podsetili na Azrinu stvar "A sta da radim" ..;)

Ne brini se, care, vikendica je samo obaveza, to treba odrzavati, kositi travu, cistiti ...jel ti takvo nesto treba preko vikenda kad ti je jedini cilj da se malo odmoris od paklene nedelje .. znam sasvim sigurno da meni nije potrebno. 

Vi se drugari skupite, odlucite, organizujte, dogovorite a ja prihvatam skoro sve alternative pod uslovom da sam slobodna u to vreme. 

• 2 weeks later...

Ljudi ja sam iz okoline Loznice, ako neko želi da poseti prirodu i značajna kulturno-istorijska mesta u mom kraju (a ima ih dosta), javite se, stojim na raspolaganju.. samo da se uskladimo oko vremena.. takođe, ako neko želi da uzvrati gostoprimstvo- super :dance: .. Inače, sam biciklista rekreativac... Pozdrav!!

Ljudi ja sam iz okoline Loznice, ako neko želi da poseti prirodu i značajna kulturno-istorijska mesta u mom kraju (a ima ih dosta), javite se, stojim na raspolaganju.. samo da se uskladimo oko vremena.. takođe, ako neko želi da uzvrati gostoprimstvo- super :dance: .. Inače, sam biciklista rekreativac... Pozdrav!!

Поздрав бициклисто,

Да ли знаш какви су путеви по Церу? Конкретно ме занима Прњавор-Чокешина-Текериш. Асфалт или макадам и да ли је проходан за бицикл са тањим гумама?

И која су добра места за камповање у твом крају? Који су најбољи путеви за уживање на два точка?

Devojka i ja smo uzeli flexipass karte pa smo krenuli u obilazak Srbije. Do sad smo obisli Palic, Suboticu, Novi Sad, Frusku goru, Beograd, a biciklima smo provozali malu turu po Backoj pa smo obisli Kolut, Bezdan, B. Monostor, Sombor, Apatin, Bogojevo, Odzake, a obisli smo usput i malo selo Erdut u Hrvatskoj koje vredi posetiti :)

Ako nas posluzi vreme iduce nedelje cemo do Nisa, Pirota i Zlatibora. Posle toga se pakujemo i krecemo na Krf u mesto Dassia, tako da ovaj mesec ce biti veoma zanimljiv :)

• 3 weeks later...

*Simeun*- taj put je samo malim delom makadam čini mi se..msm da može i sa užim gumama, jedino ne znam kakvo je sada stanje sa klizištima i putevima tamo nakon ovih padavina i poplava.. ja sam na putu LO-VA. Za šatorsko kampovanje imaš dosta opcija: Tršić (rodno mesto Vuka St. Karadžića), Gučevo, Banja Koviljača (leti se može kampovati i kraj Drine ima nekoliko popularnih plaža), Tekeriš, Banja Badanja, Cer i td.. Pozdrav! Ako treba još neka pomoć, tu sam :mah:

Da li je ko zaintersovan da se sakupi ovde 7-10 tak, ljudi ode u Subotu prekodana na Satrinacko ili Dobrodolsko jezero (srem) napravi mali kamp,uvece ispecemo neke cevapcine na zaru, odspavamo u satorima sutra opalimo neki kotlic i razidjemo se u toku dana .Sinisa

• 2 months later...

Da malo aktuelizujem ovu temu kad je uglavnom aktuelno inostranstvo i dam predlog zainteresovanima:

Veliki Rzav-Vodena pećina-kanjon Panjice,  jednodnevni izlet  10. avgusta