Jump to content

Featured Replies

Posted

Zeleo bih raditi u inostranstvu,plata i nije bitna z pocetak,bitno mi je ako neko ima neku sansu da ode a da nebi isao sam,nego da mu pravi neko drustvo, mislim lakse je kad su dvoje ljudi iz iste zemlje zbog snalazenja i slicno,ja imam 25 godina, razna radna iskustva od kompa do lopate. :)

Zeleo bih raditi u inostranstvu,plata i nije bitna z pocetak,bitno mi je ako neko ima neku sansu da ode a da nebi isao sam,nego da mu pravi neko drustvo, mislim lakse je kad su dvoje ljudi iz iste zemlje zbog snalazenja i slicno,ja imam 25 godina, razna radna iskustva od kompa do lopate. :)

Mislim da neces daleko dogurati ako samo cekas da se nekome pridruzis.

Dobra je stvar sto ti plata nije bitna za pocetak. Svi pricaju kako u Kini ima posla, a viza se lako moze dobiti i produziti. Sto ne odes pa probas?

• Author

Mislim da neces daleko dogurati ako samo cekas da se nekome pridruzis.

Dobra je stvar sto ti plata nije bitna za pocetak. Svi pricaju kako u Kini ima posla, a viza se lako moze dobiti i produziti. Sto ne odes pa probas?

Iskren da budem razmisljam zadnjih dana o tom odlasku,postaje mi bas monotono,e sad Kina, sve to jeste ali Kina je sto se odlaska tice najspecificnija zemlja za otici, jer i ako dobijem vizu, kupim kartu i sve to,opet je pitanje gde u Kinu,i sta kad stignes tu,koga pitati da  te zaposli i slicno,zato bih bio rad da odem a nekim, da ne budem sam, pa ako bude cvetalo da cveta oboma,ako ne onda obrnuto :), jel me razumes?

• 2 weeks later...

Neko zainteresovan za zajednicko putovanje po dalekom istoku (i eventualni ostanak i rad u nekoj od zemalja)?

• 1 month later...

Nikola i ja sam za otici, pa ako si zainteresovan mogli bi zajdeno da probamo.

Ja se sa momkom 9. marta selim na Tajland, u grad Khon Kaen, oboje smo profesori engleskog tako da cemo raditi kao predavaci.

• 1 month later...
  • 1 year later...

Ja planiram Peking sĺedece godine,u januaru tacnije i volela bih da idem sa jos nekim. Mozemo nekako srediti da budemo cimeri znacilo bi mi da budem s nekim nasim tamo ☺