Jump to content

Featured Replies

Posted

Hitno!

Zbog nemogucnosti da iskoristim vaucere za putovanje, ustupam ih zainteresovanima,

sve je placeno, aranzman-prevoz+zdravstveno osiguranje.

Putuje se 29.novembra, povratak je nedelja 01. decembar.

Obilazi se Trst + soping u Palmanova outlet centru.

Ne znam da li je još aktuelno, ali sma upravo podelila na mom FB profilu, jer imam mnogo "prijatelja", pa će nekom možda baš ovo odgovarati.

Uzbr, baš lep gest  clap

Ukoliko je jos aktuelno, rado bih preuzela vaucer. U svakom slucaju bilo je lepo procitati ovako nesto :)

I ja sam zainteresovan, i to vrlo. Javite se, kad Vam odgovara.

Pozdrav,

Sestra mi je poslala ovo putovanje za Trst sto ste objavili,recite mi jel jos uvek aktuelno??

Hvala unapred,Aleksandar.

• Author

Jos uvek je aktuelan oglas,

molim vas javite mi se na pp.

Hm,toliko osoba se javilo za to (plus ko zna koliko na PM?) i jos uvek je aktuelno ???

Da, kad sam podelila oglas bilo je manje od 30 otvaranja ove teme, sad ih je preko 500, znam da se javilo najmanje petoro ljudi. Bilo bi lepo znati šta se dešava i šta je problem, ako problem postoji.

• Author

Problem je uglavnom sto ljudi naknadno se ''sete'' da ne mogu da putuju zbog posla, privatnih obaveza, neki nece da putuju sami jer ne mogu da nadju drustvo i sl.

Zaista jeste kratak rok, koliko vec danas, najkasnije sutra treba da se jave ljudi, steta je zaista da propadnu vauceri...

Bilo bi lepo znati šta se dešava i šta je problem, ako problem postoji.

Delimicno i kajina cena ustupanja vaucera ima uloge,pretpostavljam ;)

I ja sam tako shvatila iz teksta 'oglasa' mada je malo zbunilo ljude to 'ustupam'. No, ako neko posle toga napiše 'sve je plaćeno', to onda valjda znači da 'ustupa'=poklanja.

Za jednog od zainteresovanih znam sigurno da je hteo ali da se ispostavilo da njegova žena ne može da nađe zamenu. No baš je čudno da toliko broj ljudi bude navodno zainteresovan i da nikome ne odgovara. Sve mi se čini da je ovo još gori primer  od svih ovde navedenih.

:(

• Author

Neverovatno, ali istinito... preko 720 pregleda mog posta  i niko ozbiljno zainteresovan!!  :?

Neverovatno, ali istinito... preko 720 pregleda mog posta  i niko ozbiljno zainteresovan!!   :?

Ja kad sam rekao da javljam za druga danas najkasnije do 4 popodne (dakle,za 2-3 sata),samo si odgovorila "Neozbiljno" i gotovo.

Ne znam cemu onda cudjenje,da ne kazem kukanje.

EDIT:

A princezaplaninara?

Jedino mi je logicno da je i njoj recena cena "ustupanja".

Ili nije uspostavljen kontakt.

Inace,ne vidim drugi realan razlog.

• Author

Molila bih moderatore da obrisu post jer vise nije aktuelan.  :mah:

Guest
This topic is now closed to further replies.