Jump to content

Featured Replies

Bas simpaticna minijaturica :)  Vrlo veselo napisana takodje :)

Recimo da poznajem ovaj kraj manje vise solidno, pa mi je interesantno da vidim kako ga neko drugi dozivljava, i kako se u njemu i izgubi  :hihi:

:mrgreen:

onaj sto i klupa na prvoj slici bash bude secanja....najlepshi pogled na ns

:D

ristekpa za alan forda!

Ha, ne moramo mi bas sve da znamo :P Sta si ti radio na toj klupi ne znam,  meni je posluzila za prijatan rucak.  Postoji li zaista to Ledinacko jezero ili ste ga izmislili da bi ste privukli nas naivne turiste iz BG?  : :spot:

• 1 month later...

Osnovna greška je bila što ste se poneli amaterski i pošli bez mape FG...

FG možda izgleda (a i jeste) jednostavna, ali za nekog ko je ne poznaje, je mapa neizostavna, jer postoji veliki broj sporednih stazica i rasksnica koje te mogu zbuniti...

Vi ste pogrešili što ste dospeli na Zmajevac na putu ka Led. jezeru...trebali ste dosta ranije skrenuti desno žutom stazom...

A od Zmajevca do jezera ima jedno sat i 15 min hoda... neko vas je prešo, a vi ste verovatno skrenuli levo asfaltnim putem koji vodi u Rakovac umesto da produžite pravo kroz šumu...I iz Rakovca ste mogli do Ledinaca, ali vas je opet neko loše uputio...

Više sreće sledeći put,

mada, Ledinačko jezero je zatvoreno i zabranjen mu je pristup, vi ste mogli naići samo na neki od njegovih vidikovca...al to je sad druga priča..