Jump to content

Featured Replies

No no no... to je putopis koji sam ja napisala pre nekih 8-9 meseci... otprilike kad sam se vratila iz Maroka i poslala im ga... i onda kazu ljudi da smo mi neazurni... Njima treba 8 meseci da objave neciji putopis!  :hihi:

stim da par fotografija nisu moje... ali lepo su oni to sklopili...

;D

Stim da je taj putopis napisan takticki... sad svi tastature u ruke... ostavljajte komentare i hvalite nash sajt... reklama za Dz na B92  ;D

al sam brilijantna!  :hihi:

Stim da je taj putopis napisan takticki... sad svi tastature u ruke... ostavljajte komentare i hvalite nash sajt... reklama za Dz na B92

A zašto ti nisi nigde pomenula Klub? Čini mi se da to baš nije u redu, ako si već potpredsednik Kluba i jedan od koordinatora. Zar nam jedan od ciljeva nije da proširimo našu  priču, i da ljudi saznaju za nas?

Stim da je taj putopis napisan takticki... sad svi tastature u ruke... ostavljajte komentare i hvalite nash sajt... reklama za Dz na B92

A zašto ti nisi nigde pomenula Klub? Čini mi se da to baš nije u redu, ako si već potpredsednik Kluba i jedan od koordinatora. Zar nam jedan od ciljeva nije da proširimo našu  priču, i da ljudi saznaju za nas?

Marina je, verujem, pomenula KPS ali je verovatno administrator izbrisao tu rečenicu jer ne postoji ni jedna relevantna veza između njenog boravka u Maroku i organizacije. Možda je mogla da napiše nešto više o procesu prijavljivanja za volontiranje....

Zamerka bi bila na mestu da je u organizaciji KPS-a kao istaknuti član otišla tamo, napisala putopis i izbegla da pomene organizaciju.

Ja bih rekla ovako, dovoljno je napisati, na primer

putopis: Taj i taj

piše: Iva Čukić, Klub putnika Srbije

A onda u tekstu i ne mora da se pominje Klub, posebno ako je putovanje bilo kamp ili praksa ili nešto treće. Ali ovako ne vidim da šteti bilo kome... Zato predlažem da se ubuduće tako potpisujemo ako šaljemo putopise nekom trećem.

Моја искуства са Б92 јесу та да су они сујетни лопови, претерано егоцентрични и до зла бога лажно елитистички настројени. Поред крађе смајлија са Србовања и упозорења да их скину, поткрадале су се ту и остале ствари које нису пријатне. Познато је свима да цензуришу коментаре и објављују само оне који се њима свиђају и тиме утичу на јавно мњење, тако исто и убијају "конкуренцију" бришући имена било кога ко им може бити претња. Зато и верујем Марини да је адимин избрисао реченицу из путописа, а на њеном месту ја бих путопис повукао са сајта, ал' не верујем да ће и то урадити. :x

Naravno da su izbrisali sve sto sam napisala o volontiranju i o Klubu... reklamiranje na B92 nije besplatno Lazare i naravno da ce takve stvari obrisati... Obrisali su 2-3 recenice iz mog originalnog putopisa i stavili su slike koje nisu moje...

To se moglo predpostaviti...

Nisam ocekivala ovaj napad, mislim da imam pravo da objavljujem svoje putopise gde god i ne moram da potpishem nikoga do sebe.

Ja bih rekla ovako, dovoljno je napisati, na primer

putopis: Taj i taj

piše: Iva Čukić, Klub putnika Srbije

Verujem da su i to obrisali pored mog imena... dobro je da nisu objavili putopis pod imenom Petar Petrovic. Izvinjavam se svim PP na ovom forumu.

Hm, da... pre 9 meseci su bash mislili da mi kazu "slushaj draga mi cemo da isecemo sve sto nam se ne svidja" ali su zaboravili

Nisam ocekivala ovaj napad

Ne vidim o kakvom se napadu radi. Samo sam napisao da mislim da nije u redu ne pomenuti Klub, to je sve. Nemam iskustva sa sajtom B92, pa mi na pamet nije palo da ce izbrisati naziv jedne neprofitne organizacije entuzijasta.

mislim da imam pravo da objavljujem svoje putopise gde god

Da li je neko ikada rekao da nemaš?

reklamiranje na B92 nije besplatno

Kakvo reklamiranje? Šta mi to prodajemo?

Ponavljam, nikada ne bih pretpostavio da će B92 obrisati sve rečenice u kojima se pominje Klub putnika (a Marina mi kaže da je upravo tako bilo), a POSEBNO nikada ne bih pretpostavio da će autorsko delo, dakle putopis, izmeniti BEZ PITANJA i BEZ PRISTANKA AUTORA i onda ga tako OBJAVITI.

Kao što rekoh, ne razumem se u medije, ali po meni, to je potpuno nedopustivo.

Mene interesuje jesi li ti Marina dobila neki honorar za taj tekst...

Ako jesi, onda je sve ok...

Маните Марину, њене намере су часне. Б92 је једноставно показао какав је на делу. Само онај ко је мало сарађивао са њима може да схвати сво лицемерство те организације/фирме.

Да се ја питам, ја бих отпутовао у Мароко и написао путопис "Марина, виш' да није тако!". ;D