Jump to content

Featured Replies

Posted

Дакле, тражим јатаке, али не за хајдчију, већ за информацију ;D

Добро, знам да јатаци не иду са термином информација (или ипак.... ;D), али свакако ми је потребан један инпут везан је за транспорт између два аеродрома у Белгији, Брисел и Брисел-Шарлроа и....

наравно, тражм најјефтинију верзију.

Дакле, знам да има аутобуски, трамвајски, тролејбуски превоз на територији Валоније (teg), затим брзе пруге на територији Белгије (SNCB) и превоз на територији Брисела (STIB).

Интересује ме повратна карта на релацији аеродром Брисел до аеродром Брисел-Шарлроа. Ја сам нашао 41,40 евра  са SNCB-ом, али то ми се чини мало скупо...или претјерујем :?.

Дакле интересује ме само једна повратна карта, можда нека комбинација претходних, већ поменутих, провајдера транспорта :)

Ако неко има искуства са овим и још подијели информацију, постављам га за харамбашу ;D

Успут, ево још једног питања: да ли постоји седмична карта која покрива цијелу територију Белгије, укључијући и Брисел....али да није скупа, наравно:)

Добро, остаје да се захвалим јатацима...ако их има, а ваљда има иако је Митровдан прошао :D 

Поздрав

Ja sam baš danas kupio povratnu kartu šatl busom od aerodroma Šarlroa da Brisela za 10€ ( 5€ po pravcu). Toliko je u pretplati, kada se kupuje dovoljno dana u napred, cena može ići do 14€ po pravcu online , odnosno 17€ kada se kupuje na licu mesta, naravno opet po pravcu. Sada sam malo pogledao sajt belgijske železnice i on nudi povratne kartr Brisel- aerodrom oko 15€. Moguće je da ćeš pronaći neki jeftiniji prevoz, ako se malo zainteresuješ. Ali za prvi deo puta ovo je sigurno najjeftinije. Ah da, radi se o prevozniku Flibiko.

• Author

Хвала буљубашо Дуки :D

Шалу на страну, ево сада гледам сајт превозника, релација Брисел-Миди- аеродром Шарлроа-Брисел Миди за датуме 17.12. и 29.12. износи укупно 28 евра.

Наравно, мене интересује превоз од аеродрома Брисел Шарлроа до главног аеродрома у Бриселу, не знам колико је  главни аеродром у Бриселу далеко од станице Брисел Миди и колико још треба доплатити за карту до гавног аеродрома?

Има ли и неких других опција?

Поздрав.

наравно, тражм најјефтинију верзију.

Pa,sedi u bus/voz i nemoj da platis.

Jeftinije od toga nema ;D