Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav furisti! Hteo bi da idem vozom od Beograda do Bukuresta i tamo (u Bukurestu) da "odsednem" u nekom kampu ili jeftinom hostelu....nisam probirljiv! Da li neko zna nesto?

Unapred zahvalan Ticko!

• 7 months later...

Definitivo najbolja varijanta je Hospitalityclub ili Couchsurfing, ali ako bas hoces da odsednes u hostelu, znam za jedan skroz OK: funky chicken hostel. Zvuci glupavo ali tako se zove. Inace najbolje da se probaza na internetu na www.hostelbookers.com , www.hostelguide.com , www.hostelworld.com ili slicno

Pozdrav

• 5 years later...

Prvi dan obilazak grada: kreni od trga Revolucije (Atheneum, univerzitetska biblioteka, kraljevska palata i senat), pa Calea Victoriei i Strada Lipscani, Stavropoleos crkva, Curtea Veche i Hanul lui Manuc, Piata Unirii i parlament.

Drugi dan ostavite za seoski muzej na otvorenom, za razliku od ogromnog i monumentalnog Bukuresta meni je ovo bilo pravo osvjezenje. Na jednom mjestu su prikazani tradicionalni stambeni objekti iz cijele Rumunije, dosta je slikovito i sareno. Van centra je, ali se do njega moze gradskim prevozom.

Ako je neko raspoložen za put kolima, imam 2-3 prazna mesta, do Bukurešta od 01-12 Juna na 3-4 dana, samo trošlovi benzina i putarina, sve ostalo dogovor nek mi se javi?