Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi da vam kazem.Ja planiram da idem u neku malo bolju evropsku prestonicu kao sto su  npr Barselona,Pariz,london,Rim tamo negde pocetkom marta.Za smestaj verovatno Cs,posto mi je interesantnije na taj nacin putovati.Za prevoz nisam jos siguran to bi se dogovorili.Ako neko ima jos neku idealnu ideju da predlozi slobodno,nije na odmet. :) :) :)

ja sam za Pariz ili Rim....

mozda vise za Pariz, recimo prevoz wizzair iz bg-a moze se naci ultra povoljne karte ako se kupe na vreme... smestaj moze cs ali i to treba na vreme obezbediti...

Budzet?

Mogu i ja, Rim, Pariz ili Barselona, zavisno od cene avio karte. Na CS sam aktivni član.

• Author

Pa iskreno da vam kazem ne znam sad tacno otprilike koliko bi mi bio budzet mozda nekih tristo ewra mozda i vise.Kartu bih uzeo po vasem predlogu wizzair ili ryanair. :)Mada ko bih hteo da ide bilo bi lepo da se vidimo uzivo. :)

• Author

Ok London otpada onda,video sam sad vize koliko su nije ni malo jeftino!

• 3 weeks later...

Mogu i ja za Pariz, london, Barselonu ili gde se vec dogovorimo.

Od moje sestre drugrice su iznajmile stan u Parizu, 10 dana trista evra, islo je njih par sto i nije tako mnogo kada se podeli na sve njih. Stan su uzele u uzem centru Pariza.

Ako ste za jos neke dogovore, javite se, meni datum polaska i povratka nije bitan.